Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KTO PRESIEL ODFARBOVANIM VLASOV????????

Nikpia

da...v drogerii alebo lekaren..no neexperimentuj...kamoska si odfarbovala sama...dopadlo to tak...ze chuda musela pol roka nosit cez pol hlavy prehodene vlasy,lebo si cistym peroxidom vypalila korienky a teda mala lisinku tak zhruba o priemere 6cm...aa to si myslim ze nechces..hm?

bizzi

mna by zase zaujimalo ci sa da niekde kupit cisty peroxid..alebo teda ta vec co odfarbuje vlasy..aj hocijaky nesetrnny..

Nikpia

bibinka..hmm..tak ak ti mozem poradit, tak si nedavaj hned cele vlasky odfarbit...id na to postupne....zakazdym razom trochu viac pramienkov blond...lebo vies to bude riadny sok tak hned odrazu cela hriva biela..chapes? ja som to velmi lutovala ze som kus nerozmyslala...noo a to nemusis hned bezat odfarbit len co kus podrastu....tak raz za dva-tri mesiace by malo stacit, no o tom sa skus radsej porozpravat s kadernickou..a nezveruj sa do ruk kamaratkam,ani mamine, ani sebe radsej...kadernicka je na to skolena, ona vie kolko coho pouzit,coho pridat tak aby to bolo dobre...ona vychadza z praxe...a ty a tvoje "kadernicky" by ste vychadzali z pocitu ktory ti negarantuje ziaduci efekt...takze radsej kadernictvo...s dobrym menom

bibinka

a este sa chcem spytat ze ked uz budem mat odfarbene vlasy ako to je s odfarbovanim vyrastenych koncekov.ci za kazdy mesiac budem musiet chodit ku karernicke a platit zakazdym tolko isto kolko som zaplatila za odfarbenie celych vlasov?alebo si potom mozem odfarbovat vlasy aj sama????????

Nikpia

nee nemusi...ak sa zveris kadernicke vo fajn kadernictve ta nedopadnes ako my hehe....aaa keby daco , tak pamataj...nemusis zaplatit za to s cim nie si spokojna...proste ak sa ti to nebude pacit tak to hned na mieste zreklamujes, a bude ti musiet zrobit tak ako chces ty na jej naklady

SHAKTI

Nikpia..ja z mahagonu na blond-to potom sa blond nedalo nazvat zo ziadneho uhla-dalo by sa povedat-oranž :-DD ale druhy krat v pohode,horsie ze som s tym oranž musela chodit tyzden :-D

Nikpia

hmm ja som sa dala odfarbit pred takmer piatimi rokmi..bolo to kadernickou,ale asi velmi neprofesionalnou lebo som bola ako ziarovka...som sa rozplakala ked som videla ziariacu zltu hrivu, a pritom ja mam svetlohnede...no mala som take par dni a potom sa mi naskytla ponuka fotit pre kadernicky salon,tak tam mi zafarbili naspat na hnedo a urobili mi konecne pekny melirik..tam ma farbenie a uces vysiel na 1250sk...a vlasy budu znicene po odfarbeni,pretoze ich peroxid vysusa..takze ak budes pouzivat balzamiky a masky na vlasky blond mohlo by to byt ok...proste take vsetko regeneracne..napriklad od loreal,alebo sunsilk...daj vediet ako si dopadla...a hlavne ..nefarbi si jak ja krava pred mnohymi rokmi hned vsetko na blond...bo budes plakat