Recept na mrle

Príspevok v téme: Recept na mrle
pomoc

prosim porebujem pomoc, mam mrle uz velmi dlho.Snazim sa ich zbavit a nejde to pila som sirup a nic a brala som tabletky vermox a tiez ziadny ucinok.Je pravda ze som sa v jedle neobmedzovala, neviem si odopret sladke, ale jedla som aj napr. cesnak.U lekarky som bola ale hanbim sa tam ist zase, lebo som tam u nej bola parkrat.ONa mi povedala ze mam dodrziavat hygienu, ale nic takeho ze nemam jest sladke, len ze cesnak mam viac jest.Skuste mi napisat nejaky jedalnicek , ktory ma azarucene tychto parazitov zbavi.okrem ineho doma sa na to nikto nestazuje len ja.Uz som pre nich hypochonder.

Bitch

Mna teraz trapia mrle, mám 17 a je to pre mna novinka kedze som ich este nezqzila, skusam co mzoem, vsetci vravia , dokonca aj doktorka ze sladkosti mrle len podporuju...tak to obmedziť a to s tou paskou :D neviem ci to bol vtip alebo co :D a tiez skusam cesnak a tekvicovy olej, zaujimalo by ma vsak ako sa mrle nicia, ci zomru alebo čo

mrla

mrle na noc vychadzaju von klast vajicka a preto si daj lepiacu pasku cez rit a rano tam uvidis nalepene mrle i s vajickami - hygienicky odstranit, hygiena ruk, zadku a siat tejto oblasti a opakovat taky tyzden-dva

Ver008tyqx

Prosím,
mám 13 mame furt opakujem že ma to škriabe ale proste mi na to ešte nič nepovedala... K doktorke nechcem isť dosť sa hanbím... Lieky si sama nekúpim. PLS. niaké ovocie alebo zelenina nepomáha?

ďakujem

hmmmm

musis dodrziavat tu hygienu, op vecku si dobre poumyvat ruky a nestkat ruky do ust, vajickami sa nakazis cez usta, zajdi k tej lekarke, je mala pravdepodobnost, ze ti to predaju bez receptu, nemusis sa za to hambit.. spravnou stravou sa tyc malych potvor tazko zbavis, sice mozes sa spytat RNG, on ti poradi nieco prirodneho, ak mas problem zajst k lekarke pre ten recept

vecernica

mrle sa nedaju zlikvidovat tym ze nebudes jest sladke, to neviem kto to tu rozsiril za blbost. To ze sa stale nakazujes mrlami, dokola je aj pre to ze vsetka bielizen nohavicky a uteraky moze obsahovat vajicka mrly.
Vermox to je liek na crevne parazity kupis aj v lekarni sama a uzivaj ho podla letaciku.Je sice na predpis ale ked mas stastie tak dobra lekarnicka ti ho preda.MRLY sa NEDA ZBAVIT inak ako LEN LIEKOM. kLUDNE CHOD K LEKARKE, VED NA TO TU JE a iste chape ze mrle sa mnozia z vajicek a je to kolobeh.

zebro

ja som mal tiez taky problem.....samozrejem sladke vobec aspon 1 az 2 tyzdne....po druhe ak si obhryzas nechty treba presta...a ziadne ruky do ust...nic pred jedlom umit aspon 2 krta....mne to pomohlo skuuuss