skúsenosť

mači33

vsjo jasno...dostala som sa včera na stránku "poradňa gynekologičky...MUDr.Paseková", kde bola jej odpoveď na pod.otázku. Prvé dva mesiace po odstavení sú najplodnejšie. Ženičkám, ktoré majú problém s otehotnením dokonca antiko odporúča...upraví sa cyklus a po vysadení /ak nie je iný gyn.problém/ väčšinou otehotnejú...veľmi zaujímavé čítanie...

linka

Ahoj ja som otehotnela tak,že som dobrala antik. po poslednej tabletke som dostala menzes a hneď deň po menzese som otehotnela.Ver či never je to tak.Ja keby som nebrala tabletky tak už mám asi 5-te babetko.

mači33

ahoj Zdenka...pravdu povediac, ani nie...momentálne okolo mňa pobehujú 6ročný chlapček a 2,5ročné dievčatko, úžasný párik /hoci, keď ma ten rodičovský ošiaľ neprejde, za seba neručím/...len som potrebovala infošku, nakoľko som vysadila po dvoch rokoch /mám pocit, že sa mi z nej robia pigmentové škvrny na tvári...no nepanikárte...zatiaľ to neviem s určitosťou potvrdiť/ a nerozhodla som sa ešte pre adekvátnu náhradu ochrany...vidíte, aj v tomto by ste mi možno mohli poradiť...

SHAKTI

otehotniet mozes ihned po jej vysadeni,ale skutocne by som vam odporucala buduce mamicky,pockat 3mesiace po vysadeni HAK kym sa z vasho tela vyplavi vsetko to svinstvo-dovtedy pouzivat este aspon kondom,kym sa vase telo spamata z HAK- chem.svinstva,upravi sa vam cyklus..osobne si myslim,ze je to pre zdravie dietatka lepsie.

zdenka2

ahoj mači, my sme sa pokúšali minulý rok s tým, že som vysadili anti, dva mesiace som si dala takú očistu, samozrejme vtedy sa nám to nepodarilo (mala som aj 42 dňový cyklus- čo bolo hrozné) a teraz som vysadila znovu, vlastne len 30.8, už mám aj po MS tak sa ideme snažiť hneď. môj lekár vraví že nemusím mať prestávku, brala som veľmi nízkohormonl. anti. telo sa ti očisti hneď po prvej MS. idete sa snažilkovať?

Najčítanejšie články