ahojte..neviete mi poradiť niečo na riadke vlasy..a niečo proti vypadavaniu vlasov? len mi prosim vas napíšte o zihlavovej vode lebo tu už som odskušala a nepomaha..dakujem
Riedke vlasy - vypadavanie vlasov
mozu mi vlasy vypadavat z toho ze jem vela ovocia ja som myslela preve ze ovocie ma vela vitaminov ze mi to pomoze a beriem aj zinok a vitamin d.beriem aj antikoncepciu moze to byt z toho?
ano štítna sa zisťuje z krvi!! alebo choj ku svojmu obvodnému.. aaa ten ťa pošle endokrinologovy.. a tam ti to celé vyšetria
Ja som si kupila v lekarni VICHY na vlasy, stal majland, ale dufam ze pomoze. Po troch dnoch mi vlasy padaju menej(dufam, ze si to nenahovaram ale mne fakt padali brutalne a vidno ze teraz padaju este ale menej)
Vlasy vypadávajú vtedy, keď je pokožka na hlave príliš vlhká a mastné - vlasy sa vyťahujú a zároveň je organizmus demineralizovaný, nedajbože poškodený ťažkými kovmi.
Prevlhčenosť pokožky a demineralizácia je spôsobená hlavne sladkosťami. Cukor nám kradne nielen minerály, ale aj vitamíny, hlavne B.
To sa týka aj cukru z ovocia.
aj ja mam problem s padaním vlasov, hrozne ale hrozne ma to trapi, kožny mi doporučil vysetrenie u očného....a na stitnu zlazu, neviete mi poradiť ci sa štitna zlaza da zistiť aj z krvi???alebo musím ist na vysetrenie do Lubochne?? velmi pekne vam dakujem
Antikoncepsia potlaca vytvaranie dehydrotestosteronu cim ovplyvnuje nielen akne, ale aj vlasy.
Podobne robi aj viacero vitaminov a zinok.
.zihlavu pouzivali nase babky aj mamky..ale bola ina doba.ak si chudokrvná tak sa necuduj.ja s tým tiez bojujem..skus doplnok stravy REGHAAR dost mi to obmedzilo vypadavanie a vlasy su pevnejsie, aj alpicort je dobry.ale ked mas nieco s krvou tak nech ti ju daju najprv do kopy.mne pomohla aj antikoncepcia, sice neviem ako to je mozne ale je to tak.
Janussa, pozri v mojich doplnkovych obchodoch, mozno sa ti niektory produkt zide.
Pomoze sampon TRIAKTIVIN, existuje aj voda na vtieranie,ale sampon je asi lepsi.... dostat ho v lekarni, stoji okolo 130sk, vydrzi dlho - umyvala som si vlasy skoro kazdy den a mala som asi dva ci tri balenia,od vtedy je to v pohode...