ahojte! chcem sa priznat, ze som zaklamala telocvikarovi, ze nemozem cvicit cely rok, lebo som chora. co mu mam povedat ak sa ma spyta co mi je? pri akej chorobe je zakazane cvicit? je to surne prosim napiste. dakujem
tv
telocvikar
hrabkaa nam,ze??hlaaavicku treba precistit
Ursula,tak teraz mi je uz jasne,preco si nemohla cvicit,ty si ma proste iba klamala.A ja som ti,hlupak,tak veril.Nabuduce ta chcem vidiet v telocvicni,dam ti zabrat,ze sa zapotis az-az.
ursula, tak ako si dopadla? dufam, ze vsetko dobre dopadlo;)
ursula daj mi na seba kontakt popiseme,navzajom poradime,mam presne to iste,a chystam sa nieco urobit,napisem ti len daj hocijaky mail alebo hocico
este niekto?
ja som v III.skupine (mam mopiu gravis) inac u nas problemy s chrbticou, kolenami, klbami, selest na srdci ... ale papier urcite potrebujes
uršula nič si z toho nerob,ja som mala kamošku,čo mala z TV na strednej škole v 4.ročniku 3,inak mala z ostatných predmetov 1
nechcem cvicit,lebo mame strasne priserneho telocvikara. Je velmi prisný a ja ani niesom dobra v sporte. A navyše sa strasne cervenam a to sa neda zakryt. Inac zvyknem doma trochu cvicit aj niekedy behat.
Ahojky, ja som bola cele 4 roky na strednej oslobodena (lek. potvrdenie treba). Mam silnu astmu a alergie. Inak v beznom zivote su niektore cviky prospesne pre astmatikov a aj cvicim :)... Ale mali sme uchylneho a drzeho telocvikara a nemala som chut ani energiu resit jeho zakomplexovane spravanie. Pekny vecer prajem.
Pokial viem, kamoska nemohla behat kvoli zvysenemu tlaku, a dalsia bola uplne oslobodena kvoli astme. Problem je, ze je na to treba potvrdenie od doktora, inac by si kazdy mohol vymysliet, co chce...