kolko obsahuje cierny caj kalorii?vypijem hrncek cierneho caju-bez cukru iba so 4-5 citronu,alebo citronovej stavy,koko to ma kalorii???
kolko??napiste
alexandra_a: kvoli tebe som postavila svoj lenivy zadok od PC a sla som do kuchyne pozriet na krabicku anglickeho cierneho caju EARL GREY a mozem ti so 100%nou istotou napisat ze je tam napisane na 200ml napoja menej nez jedna kaloria. taaa si myslim ze z caju to nebude :)))
alexandra- pokial teraz rozmyslaas nad tym, kolko ma kalorii obycajny cierny caj,ktory skoro NIC NEMA!!!
ani nechem vediet ako rozmyslas, ked ides niieco dau do ust,,to kym zahryznes do chleba das si ho na vahu a prezeras si svoje brucho po kazom hryze ci sa nezvacsilo o milimeter??
Jedine co rob,,,,cvic,cvic,cvic...v tvohjom veku to ani nebude problem vsakze....a papaj zeleninu ovocie,aki to uz bolo pisane...a nic nepokazis!!!!
Saska myslim si, ze chudnutie v tvojom veku nie je spravne.Ty potrebujes este jest vsetko, aby si sa spravne vyvijala.A to myslim uplne vazne.Skor si porcie jedla zmensi, rozdel na 5x denne, pomerne cvic a vypi vela caju a ovocnych stiav spolu s nesytenymi mineralkami a kila pojdu dolu same aj bez nejakych diet.
kolko kalorii sa edin kilogram
Chudni po 25-ke,teraz nie je vhodny cas.Tvoje telo potrebuje vitaminy,aby rastlo a formovalo sa.
alexandra_a: Lebo ked sa pytas kolko kalorii ma caj, zachvilu sa spytas kolko kalorii ma voda a vzduch. Navrhovala by som vyhybat sa vyslovene mastnym, presolenym, presladenym jedlam a pochutkam, pridat zeleninu ovocie ryby celozrne pecivo(ale zato nejest ako uplny vegan), a NAMIESTO POCITANIA KALORII V CAJI(!!!) POHNUT ZADKOM.
alexandra_a: ja mam sice tiez 15, ale myslim ze sa nemylim ked poviem ze si fenomenalne blba patnastka.