VIEM ZE TOTO JE FORUM O SEXE ALE MOHLI BY SME MI PORADIT V TOMTO.. SOM V KONCOCH. JA IDEM NA ROK NA VYSKU BUD DO BLAVY ALEBO DO ZILINY A PRIATELKA CHCE IST STUDOVAT DO PRAHY. CO MAM ROBIT? MILUJEME SA ALE POCHYBUJEM ZE TO VYDRZI TAKU DLHU DUBU KED BUDEME TAKTO DALEKO OD SEBA :( A EXTERNE SA NEDA BO TO BY VYCHADZALO NA POL MILIONA SKORO. TAKZE JE TO TAZKE.. PORADTE NEJAKE RIESENIE. ALE TAKE AKO NECHOD NA VYSKU NEPOMOZE.. DAKUJEM MOC ZA KAZDY NAPAD AKO TO VYRIESIT
LASKA VS DILEMA
mno ja sa asi pridam s takym istym problemom,tento rok nastupujem do KE a moj priatel do BA,sme spolu uz rok, no strasne sa bojime ze jeden druheho strati,ze celkovo ten vztah skonci, uz sme si i poplakali...no ten strach v nas stale bude, vravel ze bude chodievat domov kazde 2 tyzdne,...staci to na to aby to udrzalo vztah? :( strasne sa milujeme
fixač neboj sa ničoho, ved prečo chceš riešiť problemy ktoré ešte nie sú. pozri ak je vaša laska dosť silná a má fungovať tak to bude fungovať aj na trase praha - BA aj praha ZA, a ak to fungovať nebude mať tak aj keby ste boli v jednom meste tak to skonči.
nevzdávajte a ved existuju mobili, internet, vebkamery, a raz za cas sa možete stretnut a BA a praha zas nie je tsak daleko aby si raz za mesiac tam nemohol alebo ona ku tebe, od BA je to cca hodinku do prahy a využiješ študentské zlavy... treba si najsť sposob a nie hned dovod prečo to nepojde. držím palce
hej, ved to zase nie je az take tragicke. kazdy vikend sa mozte predsa vidiet, staci len zacat pekne makat a zarabat prasule. no a cez prazdniny budete spolu. poznam vztahy ktore vydrzali vacsiu dialku ako ten tvoj.
robit nie rit:-) tlacova xyba :-)
no...ja mam taky lepsi priklad kedy to vydrzalo...:-)spoluziaci z gympla sa dali dokopy vo stvrtaku,ale 1 sol na VS do brna a druhy do blavy....a predstav si(teraz idu do tretiaku) su spolu este stale a klape im to...len urobili kompromis ze jeden vikend v blave jeden v brne a jeden doma:-))a mam este aj viac prikladov vztahov na dialku kv funguju uz viac ako rok...ale nebudem z fora rit kroniku:-)) takze vela stastia
...studujte a milujte sa aj na dialku:)vidiet sa mozete len to nebude tak casto..poznam taky pripad..kamoska studovala v KE a priatel v Prahe..nevdrzalo..ona ho potrebovala stale mat pri sebe,ale vy sa milujete(o nix sa to az tak povedat nedalo) co je pekne a vasa laska mozna prekona aj tu dialku a dlhsie odlucenie..
fixac, to mas tazke... Zazila som vztah na dialku, ale nemalo to sancu...a to uz sme si planovali spolocnu buducnost. Ako jedno riesenie vidim to, ze jeden z vas sa prisposobi - ty pojdes do Prahy alebo ona za tebou. Inac tomu nedavam prilis sancu, bo ked clovek pride do uplne noveho prostredia, citi sa mozno sam...potrebuje nejaku spriaznenu dusu, pokecat, objat...no, a ked je "oficialna" spriaznena dusa daleko, a niekto iny blizko... Nie, nemyslim priamo neveru, ale take uvedomenie si toho, ze ten druhy asi predsalen nie je nenahraditelny... Uz neverim vztahom na dialku, asi ta tym nepotesim, ale myslim, ze sa to da riesit prave tym, co som ti navrhla :)