Všimla som si, že sa mi začínajú robiť krčové žily. Nie veľmi, iba sem-tam. Chcela by som poradiť o nejakých cvikoch, domácich liekoch alebo dostupných mastičkách, ktorými by sa dalo aspoň zastaviť tento proces. Najradšej by som bola keby sa to úplne odstránilo.
krčové žily
Sisa mohla by Ti pomôcť sklerotizácia.Ale aj tak sa poraď s lekárom-odborníkom.Rob niečo,kým môžeš nesôr hrozí operácia a riziko trombózy.
A ako bónus kŕče a každodenné bolesti.Mám s tým skúsenosti.Chvála Bohu okrem trombózy a operácie,ktorej sa bojím a chcem sa jej vyhnúť.Dúfam,že laser pomôže.A ten by pomohol aj Tebe.Dočítala som sa,že pomáhajú pančuchy kúpiš lekárni,pohánka,pohyb,obklady z nechtíka,nohy hore,masáže.To je len pomoc pri následkoch a nie liečba.Prajem Ti aby sa Ti to podarilo.
Samko ďakujem Ti za radu.Prajem pekný výkend.
V Prievidzi vykonávajú tieto operácie aj súkromne na Severe vedľa Dérera-potraviny, tam, je lekáreň a zdravotné stredisko, je to v cípe križovatky ulíc Gorkého a Clementisa, ale už sa tam platí. Údajne však robia kvalitne.
Aduška, nech ti tvoj lekár určí a napíše, že sa jedná o chorobu a nie estetickú-kozmetickú operáciu, budeš ju mať zdarma a robí to aj NsP Bojnice.
Príšerne ma bolia nohy každý deň.Zdravo sa stravujem,každý deň jem pohánku,nohy mám pod chvíľou v ľufte a veľa iných vecí,ktorými si chcem pomôcť,ale nič nepomáha.Žily mi nevidno,lekár ma poslal na operáciu a samozrejme mi neporadil inú alternatívu aj keď som sa ho na to pýtala.Tiež ma zaujala operácia laserom.Máte s tým skúsenosti?Koľko to stojí a nachádza sa takéto centrum blišie k Prievidzi?Prosím vás o solídnu odpoveď. Ďakujem.
Ahojte, tak s tou pohankou suhlasim. Jem ju uz skoro tyzden a mozem povedat, ze ma nohy nebolia.