krčové žily

janny

Zdravim Vas vsetkych, aj ja mam problemy s krcovymi zilami, bola som sj u chirirgicky, ta mi povedal, ze ma este funkcne chlopne, ale aj tak mi chce robil neake obstreky. Mate niekto s tymto skusenosti? Velmi pekne dakujem za odpovede.

aduska

Sisa mohla by Ti pomôcť sklerotizácia.Ale aj tak sa poraď s lekárom-odborníkom.Rob niečo,kým môžeš nesôr hrozí operácia a riziko trombózy.
A ako bónus kŕče a každodenné bolesti.Mám s tým skúsenosti.Chvála Bohu okrem trombózy a operácie,ktorej sa bojím a chcem sa jej vyhnúť.Dúfam,že laser pomôže.A ten by pomohol aj Tebe.Dočítala som sa,že pomáhajú pančuchy kúpiš lekárni,pohánka,pohyb,obklady z nechtíka,nohy hore,masáže.To je len pomoc pri následkoch a nie liečba.Prajem Ti aby sa Ti to podarilo.

samko r.

V Prievidzi vykonávajú tieto operácie aj súkromne na Severe vedľa Dérera-potraviny, tam, je lekáreň a zdravotné stredisko, je to v cípe križovatky ulíc Gorkého a Clementisa, ale už sa tam platí. Údajne však robia kvalitne.

samko r.

Aduška, nech ti tvoj lekár určí a napíše, že sa jedná o chorobu a nie estetickú-kozmetickú operáciu, budeš ju mať zdarma a robí to aj NsP Bojnice.

aduska

Príšerne ma bolia nohy každý deň.Zdravo sa stravujem,každý deň jem pohánku,nohy mám pod chvíľou v ľufte a veľa iných vecí,ktorými si chcem pomôcť,ale nič nepomáha.Žily mi nevidno,lekár ma poslal na operáciu a samozrejme mi neporadil inú alternatívu aj keď som sa ho na to pýtala.Tiež ma zaujala operácia laserom.Máte s tým skúsenosti?Koľko to stojí a nachádza sa takéto centrum blišie k Prievidzi?Prosím vás o solídnu odpoveď. Ďakujem.

71gloria

ODVAR ZO SEMIEN POHÁNKY
2 čAJOVé LYžIčKY pohánky zalejte 2 dcl vriacej vody, nechajte 10 minút lúhovať. Precedené pite viackrát denne po šálke. Teraz som objavila v lekárni tabletky RUTOSCORBOVIT, obsahujú rutín,ktorý je aj v pohánke a stoja len okolo 20 Sk

Najčítanejšie články