Prosim porad,alebo kto ma skusenosti s touto chorobou,potrebujem nieco na ukludnenie pokozky.
RNG------Atopicky egzem
rozne prirodne oleje a zelene doplnky pomahaju pri exemoch.
Borakovy, pupalkovy, rybaci,lanovy, konopny...
A to aj topicky(tj natriet) aj vnutorne, (tj jest)
a este som zabudla, ze priatel pouzival aj kokosovy olej, ale ten mu nedokazal pomoct, nedostatocne mu premastoval suche miesta. zato ja na kokosovy olej nedam dopustit, je lepsi ako hocijake telovy krem alebo mlieko.
mojmu priatelovi pomohlo vnutorne uzivanie borakovych tabletiek. mal to fakt obcas strasne, otvorene rany a same supinky. teraz uziva tie tabletky asi stvrty tyzden a rozdiel vidiet. rany sa mu zahojili a uz ma pekne hladke ruky :)
tatino
-odkaz odstránený-
mam problem smokvajucim egzemom na rukach uz nevien co stim nic nato nepomaha prosim poradte co je nato dobre
ivka poslala sm to opet,doslo??
dodka-správne,toto pomohlo aj mojej dcére
ja som si atopicky ekzem vyliecila sama, hormonalne masticky od doktorky pomohli len z toho najhorsieho (supiny na rukach, prstoch..) Po kazdom umyti som si ruky poriadne nakremovala niveou. Mala som ekzem aj na stehnach, rukach a tvari, ale ten sa vyliecil akosi sam od seba - vzdy sa zvykol objavit v zime, a raz v zime uz neprisiel..Pomahal mi Excipial u Lipolotio (tak nejak sa to volalo), ale uplne najviac pobyt pri mori!