ahojte mudry ludia...vo viacerych temach padlo slovo bod G...ale akosi tomu nerozumiem...viem že je to tam dole ale kde presne....neviem =( tak mi pomôžte...dik
kde sa nachadza bod G?
bože baby...skuste si vyhladať v starších príspevkoch, to všetko sa tam už rozoberalo...a jedna kočka tam dokonca dala aj stanku, kde je o tom dosť podrobne popísané, tak si to skuste najsť. A este to vobec nie je pravda, že bod G je hlboko, on sa nachadza asi 3 cm od vagíny...a neviem ako vam to napísať, tam v tej teme je to podrobnejšie vysvetlené a aj ukázané, ako si ho nájsť,ja som ho už našla a som rada, lebo do vtedy mi sex nič nehovoril, no ked viem ako na to, tak už častejšie teraz aj masturbujem... je to krásne, hladajte a spoznávajte svoje telo...
aha...no dobre...budem hladat...
ani ja som ho este nenasla.par cm?niekto hovori ze je poriadne hlboko,ze potrva cas,kym sa to objavi
aha....a to ako to najdem....ja sa neviem ani vypalcovat....mne to nič nerobi....ked pozeram daky film a som nažhavena tak sa len troška dotknem medzi nohami troška pomasirujem a je to dobry pocit...ale vypalcovať...to nejde
prosim ludkovia odpiste...je to dôležite....diki...=)