premýšlam či skutočne nemám anorexiu
ale moje bmi je 18 a ana je az pod 17,5
no menštruáciu som nemala uz poriadne dlho (rok)
tak neviem
je to ana?
odkial si vzala, ze pod 17,5 je to uz na "ana"? ja mam 16,1 a na "ana" problem ani z daleka nevyzeram.
ja zvolencanka:) dakujem pekne,ved to,ze ked sa clovek tesi z malickosti,je stastnejsi...len si to je obcas tazko uvedomit:)
ja som z hlohovca a ty?tak ti teda v predstihu prajem vse naj, nech sa tesis z kazdeho dna:O
ale ani nie,ja nie som typ,co musi oslavovat,ked to treba,mna to dako netrapi,proste narodky...ale paradoxne naj zabava je,ked neplanujes:)odkial si,ak sa mozem opytat?
noonaa, ja budem mat v novembri 20:Dfuu, to mas za chvilu narodky, co uz planujes oslavu??:o
aqua-aj mna tesia tvoje nazory,bo malokedy sa s tym stretnem...o 3 tyzdne 21 rokov:) boooze,haluz... :) a ty ?
noonaa, s tym cvicenim si to vstihla, chodim plavat a na taebo ale nie kvoli chudnutiu ale skorej zo zdravotnej stranky.ach som rada ze som nasla niekoho s podobnymi nazormi a zmyslanim:Dkolko mas rokov ak mozem vediet?
aqua-juj,tieto komplimenty poznam,ale nemam rada.....rades,keby nam vychvalili ocka,.....hm,je to len na nas....cvicim,aby som mala dobry pocit,nie pre chudnutie....a naj mam,ked dake" kamosky" zabiju:este cvicis?potrebujes schudnut,...vsetci si myslia,ze cvicime,aby sme chudli...ach:) ale,hlavne,ze je este par normalnych bab,co nepotrebuju byt papeky:)