moj tatino ma silne bolesti v oblasti podbruska..vytvara sa mu tam taka velka hrca.dost ho to boli..davnejsie to nebolo take caste ale teraz to je skoro kazdy den a trva to asi 3 az 4 hodiny.k doktorovi ist nechce.prosim povedzte alebo poradte o co ide .. dakujem velmi pekne..moc sa o neho bojim
PROSIM O RADU ide o otca
tak teraz nerozumiem,všetko má?? Teda to mám chápať tak,že schudol? Môže mať aj piesok,alebo zápal moč.mechúra.Bolo by treba vyšetriť moč,aspoň papierikom.Ak sa ti dá,zober mu vzorku moča a odnes k nejakej doktorke,či by sa na to nepozrela.
Lucka...to je ťažko..tak mu povedz nech teda nekričí,keď nechce ísť k doktorovi.Vidíš a potom sa majú ludia liečiť a vyliečiť a sami nechcú ani za ten svet...Teraz ma tak napadlo,nemá bolesti pri močení?Neschudol v poslednej dobe?Bolesti sú v oblasti mechúra?
Lucka...prečo si neplatí poisťovňu? On je podnikateľ?Nechápem...Je zvláštne,že hlavne muži takto reagujú,že odmietajú chodiť k doktorom...povedz mu,že sa o neho bojíš!
To akoze operacie nepreplaca poistovna???
Moze mat aj pruh.
Moze to byt hernia(prietrz).
Tam pomoze len operacia.
lucka...ty nemáš čo platiť operáciu!!!!! Prehovor ho na sono..proste mu nejako dohovor,že o nič nejde,že nemusí s ničím súhlasiť,len ho pozrú a bude..ukecaj ho!!!