Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PANICKÁ PORUCHA

RNG

Alexia, precitaj si o liekoch ktore beries. Su to navykove drogy(tj mas velke problemy s nimi prestat, to nie len vratenie povodnych problemov!), po case prestanu ucinkovat, takze aj tak musis prejst na ine a pri prechode vzdy trpis .
Casto sa uplne zvrhnu a produkuju problemy presne take, od ktorych si sa chcela tymito liekmi vyliecit.
Preto som hovoril o inom rieseni, ktore v niektorych krajinach pouzivaju lekari s uspechom.
Podrobnejsie to mas napisane v paralelne beziacej teme.
Pod lekarskym dozorom sa da zmena na prirodzene previest, ak je tvoj lekar vobec otvoreny nazorom svojich nemeckych kolegov(pozri na tabulku uspesnosti St Johns Wort proti inym antidepresivam)

alexia

RNG nič z toho sa nesmie kombinovať so syntetickými liekmi? A čo ich mám len tak vysadiť, aby sa mi to vrátilo? Som tomu celkom neporozumela...

RNG

V inych podobnych temach:
Prirodne prostriedky su lubovnik bodkovany(1-3 gramy podla potreby), 5-HTP(2x50 mg), stress-B a pripadne B-12 pod jazyk.
Nekombinovat so syntetickymi liekami!

alexia

zatiaľ beriem jednu na obed, ale sa mi zdá, že vôôôbec nič nové sa nedeje. vedľajšie účinky som ja nemala hádam v živote z ničoho, takže ho znášam v pohode. ale cipralex sa mi zdá lepší

ružička

Alexia, ja by som tiež mala vymeniť Ad za Velaxin. Ako ho znášaš? Máš nejaké vedlajšie účinky a aké máš dávkovanie? Tiež som mala predpísaný Cipralex, ale ten som neznášala ani v malých dávkach. Teraz beriem Esprital, ale na úzkosť celkom nezabral, tak meníme za Velafax.