mohli by ste mi niektorá poradiť? Mám už dlho nepravidelnú menštruáciu, zvyčajne ju dostanem po 2-3 mesiacoch a aj to po duphastone alebo injekcii od lekárky. Všetky testy a vyšetrenia mám v poriadku. S manželom sa snažíme otehotnieť ale nejak sa nám nedarí, zrejme pre tú moju "mršku". Čo zabralo Vám?
nepravidelna menstruacia
ahojte chcem sa opytat 2 mesiace som nemamala pohlavny styk lebo som bola odcestova je to normalne ze mi meskaju kramy...moze to byt zmenou prostredia poradte mi prosim dakujem
RNG, prosim pozri si temu alergia a tehotenstvo, lebo ja som na tom podobne ako tak dotycna, dakujem.
momentalne beriem len multivimatimy, imuitu mam v poriadku, bola to len alergia na prach a a roztoce.dakujem
Na imunitu mas hlavne selen, zinok a probiotika. A samozrejme zdravu stravu, plnu zeleniny a ovocia, trochu orechov a maso.
Ked ti ale poriadne netravi(plynnatost)tak nedostanes z jedla potrebne latky a si napriek perfektnej strave podvyzivena, co podstatne znizi imunitu, regeneraciu=starnutie a hladiny energie.
Pri slabom traveni sa ti znizia aj hodnoty neurotransmiterov, cim upadas do roznych depresii.
Travenie treba napravit, inac je patalia na krku.
Aloe ti nic nepokazi.
chcela som si upravit menzes, lebo som brala aloe na imunitu a tym sa mi to cele este viac pokazilo. nie som zastancom hormonov, ale som v zahranici, tak inu moznost nemam.
Dufam ze si uvedomujes, ze aj Jeanine je antikoncepcny prostriedok, umele hormony, ktore menia normalnu hormonalnu rovnovahu v tele.
Momo, ber yam na upravu hormonov do prirodzeneho stavu aspon 2 mesiace, az ked sa ti hormony upravia a das telu moznost aspon trochu sa vycistit,potom skusajte.
Je to mensie riziko hormonalneho poskodenia plodu
ja mam ten isty problem, zistili mi zvyseny testosteron, beriem HAK Bellara, ale vobec sa mi nepaci, najma kvoli znizenej chuti na sex, beriem posledny balik, potom mam Jeanine.Doktorka mi povedala, ze aby som hned po vysadeni HAK skusali babatko, mne sa to moc nepaci, neviem ake chemikalie vo mne ostanu, ale vraj sa nemam bat. vraj po vysadeni by sa prve mesiace mal cyklus upravit. drzim vam palce.
Prosil by som si uviest meno aj cenu na porovnanie, ked spominas, ze je len o nieco vyssia, nez v mojich doplnkoch.
Kto mina peniaze na prezentacie, reklamy, vratenie produktu a podobne nemoze mat nizke ceny.