jr vino-biele ci cervene povazovane za ovocie a je pravda,ze spaluje tuky
je vino ovocie
Ak chudnes, ak si das hocijaky alkohol ,teda aj spominane vino,chudnuci proces sa skor na isty cas zastavi,preto sa nedoporucuje v dietach alkohol.neviem zvlastna to otazka vsetci Ti uz povedali,sport,pestra strava,zelenina ,ovocie cerstve a mas po probleme.Samozrejme nie kompoty.Vela stastia.
je hrozno ovocie?je je pomarancova stava ovocie?nie:-)
Jasne, ze vino nie je ovocie...som si myslela ze si niekto robi srandu, ked som si to precitala v temach...ma to rozosmialo,...ale tu vidim, ze niekto to myslel vazne...NECHAPEM!
a je marhulovica ovocie? nie. rovnako ako vino nie je ovocie.....
ako moze byt vino ovocie? to mi povedz .. vino je len produktom, ktory je vyrobeny z hrozna a neviem este akych prisad ... a urcite neschudnes .. vies kolko kalorii obsahuje vsetok alkohol? vela ...
no dobre je ale vino ovocie,je vyrobene z hrozna
ja si myslim ze z vina skor priberes ako schudnes a chudnut alkoholom je podla mna hlupost, ak chudnut chces tak to skus sportom radsej. ;)
Nemudruj o minulosti, nesnívaj o budúcnosti ale chop sa okamihu a uč sa od tejto chvíle. a hlavne chudni, vikta. trochu zivota a pohybu do toho zivota. nezachlastaj sa len preto, ze nerozoznas ovocie od alkoholu.
Od alkoholu sa vseobecne pribera.Ale sem tam si dat nie je na skodu.
ved ja na vino nic nezvalujem,len sa pytam ci spaluje tuky ako ovocie