Poradte nam prosim mali sme spriatelkou prvy sex a vobec som do nej nemohol vniknut pri prstovani nie je problem len ked sa snazim s mojim penisom do nej vniknut dochadza u nej k velkej bolesti aj ked je uvolnena a vlhka co mame robit ???? prosim o rady dakujem !
Skusene baby a chalani piste .....
ja som mala ten isty problem.partner do mna tiez nemohol vniknut, bola som nervozna, stiahnuta a bolelo ma to.hmm podla mna bola chyba v nom, dost na mna tlacil a nasilu ho do mna daval... nakoniec sa mu to podarilo ale ja mam hrozne spomienky.mala som s nim sex este asi 3x a potom som sme sa rozisli.mala som z toho strach, z dalsieho partnera, z dalsieho sexu.ale ked potom prisiel dalsi, zistila som ze neni coho sa bat:)) bol mily, otvoreny, pytal sa ma co sa mi paci, co nie, ohladuplny a komunikovali sme spolu o vsetkom.sex s nim bol proste nieco uplne ine!!! odvtedy v postely vobec nemam komplexy a nikto sa nezstazuje >D>D
odporúčam dllllhú predohru a podložiť pod kríže vankúš /v misionárskej polohe/...zmení sa uhol vniknutia a mušlička :-)sa otvorí...
ty si poriadny lol :D
Diky za prispevy ale mohol by mi niekto aj napisat nieco v tom zmysle ako to on robil prvy krat viem ze uz mi napisali ale viac prispevkov predsa len viac potesi
nic vynimocne to nieje, ale lepsie to ide ked sa to olejom poleje, myslim olej johnsons bejby, az potom pomalicky vejdi, a ak to ani tak nepojde, nech ho ona chyti do dlane, vojst musi, neboj vojde, skus uvidis co sa stane...
Hlavne na nu netlac, venujte sa dlhsie predohre, a doporucujem lubrikant. Ona sa musi citit uvolnena pod ziadnym stresom a tysasnaz pomaly. A pamäta, kto maze ten jede, tak si zozente lubrikant. Je normalne ze dievcata co nemaju este skusenosti byvaju stiahnute. chce to trpezlivost, po case sa to podda. najhorsi je prvy vnik potom je to ok.