Soľná jaskyna 80SK

agina

Ahojte.Som alergicka na prach, pel a roztoce rada by som isla do solnej jaskyne.Neviete o nejakej v blizkosti NMnV alebo Trencina???

vrtielko

ahojte,bol som v jaskyni v KE,pacilo sa mi tam.Bol som aj vo Wielicke-tak zo zaujimavosti.Velmi tam bolo prijemne.Mozem povedat,ze nase umele jaskyne su tiez velmi pekne.V prirodnej som obdivoval krasu co dokaze priroda a v umelej,ako to clovek vie vsetko opracovat a dostat do stavu umelej solnej jaskyne.Klobuk dole pred vsetkymi,ktori pracuju alebo vytvaraju solne jaskyne

Fritt

Krásnohorská jaskyňa-prehliadka turisticky sprístupnenej jaskyne v kompletnom jaskyniarskom výstroji v sprievode skúsených vodcov je zážitok,na ktorý sa nezabúda.Viac info na www.krasnohorskajaskyna.sk

solanka

Cathy aj na www.zdravie sa nachadza clanok ohladom solnych jaskyn ale tak isto je este mnoho inych.Precitaj si zatial tuto a ja poslem este dalsie adresy :)

dita

Mám osobnú skúsenosť s návštevou soľnej jaskyne a môžem ju doporučiť. Som astmatička a po 10 vstupoch (nemusíš až desať) už po 5 uvidíš zlepšenie.Jaskyňa vytvára čisté ionizované ovzdušie a pôsobí na horné a dolné dýchacie cesty, pri zníženej funkcii štítnej žľazy, pri srdcovo cievnych ochoreniach, chorobách tráviaceho traktu, dermatologických, neurózach stresu, stavov vyčerpania a spomaľuje aj proces stárnutia. T. č. je k dostaniu v lekárňach aj soľná fajka. Ja som si ju kúpila a používam ju a zakúpila som ju aj pre svoju maminku a výsledky sú vynikajúce.