nejde asi o nic vazne,ale aj tak...zajtra mam velmi vyznamny den a tvar mam strasne vyhadzanu,co pomaha,aspon zasusit vyrazky,alebo aby sa rychlo hojili? vsetko to boli a vyzera strasne
nechcem byt natreta mejkapom az po usi :)
vyznamny den a tvar mam strasne vyhadzanu
DAKUJEM-DAKUJEM-DAKUJEM::::
vcera som tie promo prezila,ako tak ...a dnes to doliecujem,no vyzera to strasne,neviem,ktopru radu skor vyskusama,ale naozaj dakujem ludkovia mili:)
Sorry, myslela som si ze to mas dlhodobo, a az teraz si sa tym zacala zapodievat, inac skus z dlhodobejsieho hladiska zvysit davku zinku, napr. ak beries 10mg, daj si 25 mg, ale ak je to zo stresu, ziaden zinok nepomoze.
Aby som nezabudla, zaobstaraj si iba kozmetiku z mrtveho mora - Carve. Od pletovej vody az po masku. Alebo v lekarni tiez dost lacno zozenies Dr.Hoj ak sa dobre pamatam - kozmetika z mrtveho mora. A zacni to pouzivat pravidelne ! Tiez tabletky na vnutornu - koznu liecbu, lebo akne treba liecit aj vnutorne (napr. ako ti radili zinok s vit.C)
Sotva existuje niečo také zlé, čo by sa ohováraním nestalo ešte horším. aj tvoja tvár, noonaa. ked sa sfukne sviečka, každa žena je krásna, to si opakuj keď s ním budeš.
Ja by som ti radsej odporucila obklady z repika alebo kamiliek. Jednoducho zalejes bylinky repika alebo kamiliek horucov vodou, nechas vyluhovat, precedis cez sitko a vatovym tamponom potieras tvar. Mozes si dat obklady aj na noc a do rana. Nikdy bylinky nemiesaj ! Repik je na zle hojace sa rany a na kozne problemy, takze ucinny. Odporucam este cajovnikovu tycinku, ktorou potieras akne niekolko krat denne (mozes ju mat stale pri sebe) alebo cisty roztok cajovnika - nanasas tiez na noc na postihnute miesta.
a cim mam ten aciplpyrin zriedit?? to normalne naniest na vyrazku? na aky cas asi?
Mnohe kremy na acne obsahuju salicilovu kyselinu, ale len 2%.
Pozor na acilpyrin, ten je 100% acetyl salicilicka kyselina.
Cisty nielen dezinfikuju ale aj pali!
Vyborny na vypalenie bradavic, ale pri acne by som bol opatrny, treba ho zriedit!
pralinka- moc??? to hadam nie...idem hladat acilpyrin...boze,moc...to som uz pocula,ale ozaj ????
Pocuj moja,ja viem ze to je neprijemne,,skus take tie tradicne,ako je úbna pasta na vysusenie a poobne,v najhorom si bez kupit nejaky make-up ktory straasne moc kryje a uvidis ze secinko bude super a prajem skvelu zabafku:::):)