Borelioza

Laura1

ahoj dudus,držím Ti palce,aby si sa z toho dostala.Problematika boreliózy ,ak by si náhodou potrebovala,je dobre rozpracovaná na Borelioza Cz-Lymská Borelióza ,hlavne diagnostika ,liečba a sledovanie počas liečby .Ale i na našom fóre som našla výborné príspevky .Aj mňa niečo poštípalo pred niekoľkými rokmi,sedela som v tráve a bola som presvedčená,že ma poštípala osa.Na koži sa mi vytvorilo začervenanie s tendenciou k zvačšovaniu do priemeru asi 25cm ,trvalo to 5 týždňov a vytvoril sa typický boréliový prstenec.Vyšetrenie krvi negatívne,ale farebné zmeny kože pretrvávali rok . zdravím

dudus

moji zlati borela nie je iba od kliesta ja ju mam od ustipnutia komarom.prave dnes mi prisli vysledky pozitivne isla som vcas lekarovi co je velmi dolezite.takze ked vas nieco ustipne a urobi sa cerveny zapaleny kruh v strede biely okamzite lekarovi netreba vahat,dufam ze sa z toho dostanem drzte palce

RNG

aj zastarale boreliozy sa daju liecit, z prirodnych su to extrakt z olivovych listov, GSE a hlavne Samento
Viac najdete hlavne v teme Autoimunne choroby, lebo "tvrdohlava a casto maskujuce sa bakterie borelioz maju aj bezplastovu formu, na ktoru sa vedia zmenit a naspat, takze su casto nezistitelne a napriek negativnemu nalezu v krvi sa mozu aj po rokoch znovu objavit.

haha

mam boreliozu a citim mravcenie v koncatinach a chodim hravat vecer fotbal no ked sa vratim a tak este jeden den citim mravcenie v koncatinach, naozaj neviem co sposobuje bolesti svalou, rano sa budim az velmi tazko, fotbal hram pravidelne raz do tyzdna.

nano

čaute, mám červerný flak na ruke, ráno je bledý a stred červerný, behom dňa, je červený flak a stred červernší, večer, je flak bledý a stred červerný.
Začalo to malou bledou bodkou, potom flak a stred červený, kliešťa som nemal 10 rokov a ani teraz to nemohlo byť z kliešťa, jedine, že by z neba padali :)

71gloria

marry, keďže je tu každá rada dobrá,napíšem Ti olej, ktorý si možeš urobiť sama. Lieči nervový aj cievny systém:7 dcl zavárací pohár naplň do polovice sušenými rastlinami: použi vňať ľubovníka, kvety levandule,kvety pagaštana, vňať pamajoránu, kvety slezu a kvety bazy čiernej.Pridať 2 PL rozdrvenej pohánky, 2 PL ovsených vločiek, všetko zaliať doplna olivovým olejom alebo slčnečnicovým olejom lisovaným za studena.Lúhovať 14 dní na slnku alebo na tepelnom zdroji uzavreté vrchnákom. Obsah každý deň premiešať nekovovým predmetom. Nakoniec precediť cez biele husté plátno. Týmto olejom si natierať telo.
Stojí to určitú námahu,trpezlivosť, ale nič v živote nie je zadarmo.

marrypg

Tu boreliossu som prekonala bez toho ,ze by som o nej vedela... Moje telo bojovalo samo ... samucicko...
Bolo to strasne ... tie bolesti hlavy ...cez skolu ....
Ale preto sa bojim lebo ked ma vtedy bolela hlava 5 dni do tyzdna ... tak dnes za tymi casmi placem, bo dnes ma boli kazdí den ..