BOJIM SA...

Príspevok v téme: BOJIM SA...
eryka

Dnes SA BOJIM, ze sklamem ludi na ktorych mi zalezi.BOJIM SA uspechu, ze sa mi ludia otocia chrbtom. BOJIM SA zavisti, nepochopenia, citovej zavislosti...BOJIM SA unavy zo zivota a prazdnoty, samoty medzi ludmi....BOJIM SA, zivota a sveta okolo seba.
Kedysi som mala rada rano, lebo zacinal novy den. Dnes mam radsej vecer, ked den konci a ponorena do tmy mozem zabudat na svet...

m janík

quixi-všetky choroby sú vyliečiteľné,len niektorí ľudia sú nevyliečiteľní,to som čítal v nejakej knihe a autorovi tejto myšlienky dávam za pravdu!!!

quixy

aj ja sa bojim...bojim sa, ze zomriem...mam 3 choroby, ktore sa daju zmiernovat, ale nie uplne vyliecit...a sa bojim, ze mi pribudne dalsia...jedna z najhorsich...koncom tyzdna alebo na buduci tyzden sa dozviem ako to so mnou pojde dalej...ci sa mam este tesit alebo ci sa mam pripravit na to zle..a este nedavno som mala pochmurne myslienky, ze by bolo najlepsie, aby som tu uz nebola...a teraz sa bojim, ze co ak tu o chvilu uz nebudem...keby som nemala cloveka, ktoreho lubim, tak som s tym zmierena, ale takto...:( je mi stale do placu...a uz asi 2 tyzdne sa snazim tvarit, ze je vsetko ok, nasilu sa usmievam, som taka ako vzdy, ale vnutri vo mne to poriadne vrie...

agina

Vsetci sa niecoho bojime. Ja sa napriklad bojim smrti...uf....
Neber to tak tragicky, urcite si mlade dievca a mala by si sa tesit zo zivota.

aga

necuvaj,si tu este velmi potrebna pre tento svet.mnohym ludom na tebe zalezi,maju ta radi.zi pre dnes.nemysli na to co bolo,co ti ublizilo,nehrab sa v tom stale.zmier sa s tym co ti ublizilo,nieco to bolo.nelutuj sa.nehovor si preco prave ja?tak to malo byt,prijmi to.zacni sa mat rada.popozeraj si svoje crty a pochval sa sama sebe za ne.kazdy je krasny.si dobry cloviecik,preto neublizuj takto sebe.vidis ze ta to boli,tak to nerob!si velmi dolezita,naozaj.nie je dobre ak sa takto citis,naozaj ti to ublizuje,takze to tak nema byt.vela toho mas,vela talentu,porozmyslaj nad nim.presne-je velmi dobre najst si hoby,zalubu,budes mat radost.pochval sa sama pre seba ak sa ti nieco podari,ak nieco dokazes.a to dokazes!!!!!!!!!proste to je skuska a tvojou ulohou je najst radost.zmier sa s tym co ti ublizilo,mohla to byt banalnost ale teba to velmi ranilo.zi pre dneso,nelutuj veci,ktore si mohla a neurobila,cas nevratis.ale mozes to napravit pre buduci okamzik.preto ti prajem vela sil a radosti do srdecka:)))))))ň

krejzygrl

neboj sa... to rovno si mohla napisat ze sa bojis zit.. ale aj strach patri k zivotu. musis sa naucit ho prekonat, co keby si nasla nejaku zalubu, kt by si robila s radostou a uvolnenou myslou, aby si zabudla na strach?... a to ze sklames ludi , na kt ti zalezi sa neboj , pretoze im iste zalezi aj na tebe, takze ak keby si nieco dokefrala, pochopia ta, najdi cloveka s kt s amozes porozpravat otvorene o svojich pocitoch. skus odstranit a prekonat blok, kt sposobuje tento strach.

zlata

eryka nenapisala si nam preco to vsetko.nieco muselo byt ako spustac tvojho strachu.niekedy je strach mozno aj dobry pretoze clovek sa snazi robit vsetko co najlepsie.da si na vsetkom zalezat.ale na druhej strane kontrolovat sa aby bolo vsetko naj tiez nieje bohvieco.zi a rob tak aby si bola hlavne ty spokojna a ,,nech sa deje co sa ma,,