jazva na tvári dievčatka po uhryznutí psom

Gabika M

Ahojte babuĺky ,pridám sa k téme ,dcérka bola cez prázdniny na tábore a pohrýzol ju tam pes na tváričku ,šitie nás neobišlo pomohlo nám COMTRACTUBEX gel a BIOPTRON..

benedikovic5

Dobry den. Prosim pomoze mi niekto mal som na tvari neake puka ktore sa casom zmenili na chrastu a po 3 dnoch sa mi vyhodili dalsie prosim ak niekto stim mate skusenost prosim napiste mi na e-mail alebo nieoc co tie chrasti zaceli (odstrani) dakujem..

jana rakociova

AHOJ VCERA SOM ODPADLA V MESTE NA OBRUBNIK A CELE LICE MI ZASIVALI AJ NOS PORADTE MI PROSIM AKO CO NAJSKOR ODSTANIT RANY AJ KED SU STEHY LEBO BEZ TOHO SA NEPOHNEM NIKAM

Erika69

Ahoj Mata,
nebola som tu posledny tyzden, a je mi velmi luto ze som ta nemohla podporit v tom najhorsom co si prezila. Prezivala som to este raz ked som to vcera citala a hned este v noci som ti poslala e-mail. Dolezite teraz je, aby sa rany nezapalili a pekne hojili, aby sa stehy nepotrhali. Velmi dolezita je aj psychicka podpora ludi ako su aj tu, maju vela skusenosti a poradia. Ty uz mozes vybrat z tych moznosti tu ktora sa ti najviac pozdava. Zabezpecila som si aj lieky co mi odporucila BIBIKA a dcerka ich uzivala asi 1 tyzden. A zda sa mi , ze aj to hojenie bolo rychlejsie. Chrasty odpadli same a ak jej rany svrbeli, prilozila som sterilnu vreckovku a jemným potieraním cez vreckovku svrbenie preslo.
Uz tu budem, kedykolvek sa na mna mozes obratit.
Vela stastia.

vlasta

Erika, aj zastarale rany lieci bioptron, lampa- zdravotnicky pristroj, ktory lieci na principe regenerovania a obnvovania buniek. Info t.c. 0907669444

mata

DAkujem Petushka, Contractubex mame doma. MAnzelovi moc nepomohol, ale urcite ho na dcerke vyskusame. strasne by som bola vdacna Erike, keby sa ozvala. Som zufala a rada by som s nou prediskutovala, ako nakoniec dopadla jej dcerka.

petushka

Viete co mne pomohlo, mala som jazvy po kiahnach a velmi ucinne mi pomohol CONTRACTUBEXGEL...Skuste, mozno aj na taketo ranky sa to da pouzit..