Prosím poraďte mi, ako mam ošetrovať rany na tvari 7 ročnej dcérky, ktorú uhryzol pes. Má 3 rany - na nose, na lici a pod okom, z toho dve sú zašívane, jedna je prelepená. Sú údajne gély, ktoré pomáhajú zahladiť rany. Ďakujem za príspevky.
jazva na tvári dievčatka po uhryznutí psom
Ahojte babuĺky ,pridám sa k téme ,dcérka bola cez prázdniny na tábore a pohrýzol ju tam pes na tváričku ,šitie nás neobišlo pomohlo nám COMTRACTUBEX gel a BIOPTRON..
dobry den.. na zacelovanie jaziev je velmi ucinny BIOPTRON. skuste si o tom precitat na www.bioptron.senea.sk - najdete tu vsetko o liecbe svetlom!
AHOJ VCERA SOM ODPADLA V MESTE NA OBRUBNIK A CELE LICE MI ZASIVALI AJ NOS PORADTE MI PROSIM AKO CO NAJSKOR ODSTANIT RANY AJ KED SU STEHY LEBO BEZ TOHO SA NEPOHNEM NIKAM
Ahoj Mata,
nebola som tu posledny tyzden, a je mi velmi luto ze som ta nemohla podporit v tom najhorsom co si prezila. Prezivala som to este raz ked som to vcera citala a hned este v noci som ti poslala e-mail. Dolezite teraz je, aby sa rany nezapalili a pekne hojili, aby sa stehy nepotrhali. Velmi dolezita je aj psychicka podpora ludi ako su aj tu, maju vela skusenosti a poradia. Ty uz mozes vybrat z tych moznosti tu ktora sa ti najviac pozdava. Zabezpecila som si aj lieky co mi odporucila BIBIKA a dcerka ich uzivala asi 1 tyzden. A zda sa mi , ze aj to hojenie bolo rychlejsie. Chrasty odpadli same a ak jej rany svrbeli, prilozila som sterilnu vreckovku a jemným potieraním cez vreckovku svrbenie preslo.
Uz tu budem, kedykolvek sa na mna mozes obratit.
Vela stastia.
Aloe Vera gelly od firmy foreverliving je perfektny na hojenie ran, na popaleniny, po operaciach...
Viete co mne pomohlo, mala som jazvy po kiahnach a velmi ucinne mi pomohol CONTRACTUBEXGEL...Skuste, mozno aj na taketo ranky sa to da pouzit..