Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

meska mi menzes.2 mesiace

Príspevok v téme: meska mi menzes.2 mesiace
zuzik

UZ DRUHY MESIAC MI MESKAJU KRAMI, KUPILA SOM SI AJ TEST, ALE NIESOM V TOM. PROBLEM JE V TOM, ZE TO UZ NIEJE PO PRVY KRAT A NAPOSLEDY, KED SOM S TYM BOLA ZA MOJOU LEKARKOU, PICHLA MI AZ TRI KRAT INJEKCIU DO RITKY A STALE NIC,...POSLALA MA NA ULTRAZVUK A TIEZ MI NIC NEZISTILI..TAK MI PREDPISALA ANTIK.TABL, KTORE MI SAMOZREJME VYVOLALI MENZES, LENZE JA KED NEMUSIM, TAK TABLETKY NEBERIEM, NEROBIA MI TOTIZ DOBRE..TERAZ SO NAFUKNUTA KAO BALON, VYZERAM HROZNE, SOM V ZAHRANICI, PONDELOK SA VRACIAM DOMOV, ALE SOM ZUFALA, PRETOZE VIEM, ZE ZASA MI NIC NENAJDU..MALI STE S TYM NIEKTORA Z VAS PROBLEM? KED ANO, NAPISTE MI PROSIM VAS, SOM OZAJ ZUFALA

garna

nevadi mne uz meska 8 mesiacov a vobec ma to netrapi no tehotna nie som urcite a gynekolog mi povedal ze mam pockat len som zvedava ze ako dlho

lajka

Nic si z toho nerob, moja mama mala menzes kazde 3 mesiace, a nic jej nebolo, aj lekar jej povedal, ze je uplne v poriadku..hormony nasadila az ked chcela otehotniet a po dietati sa jej to upravilo... tak bud rada, ze sa s tym nemusis trapit kazdy mesiac ;)

mejka

ahojte baby, aj ja mam podobny problem, niekedy mi to meska tyzden, niekedy mesiac. myslim, ze je to normalne.je to aj zo stresu, ale su tam aj ine faktory. kazda sme ina a plyva na nas vela veci.

zuzu1555

ten isty problem mam aj ja...ked mi zacal menzes a fungoval mi asi rok potom prestal a musela som ist ku gynekologicke, ta mi nasadila hormony, potom antikoncepciu, lenze terz som ju mala na 2 mesiace vysadenu a menzes nikde..............no asi sa z toho zblaznim

irinka

Ten istý problém mám aj ja. Už sa mi nechce chodiť tiež po lekároch.Už som z toho riadne nervózna, neviem, či je to zo stresu. Už len tajím, že mám menzes. Odpíš, ako si dopadla. Ďakujem.