UZ DRUHY MESIAC MI MESKAJU KRAMI, KUPILA SOM SI AJ TEST, ALE NIESOM V TOM. PROBLEM JE V TOM, ZE TO UZ NIEJE PO PRVY KRAT A NAPOSLEDY, KED SOM S TYM BOLA ZA MOJOU LEKARKOU, PICHLA MI AZ TRI KRAT INJEKCIU DO RITKY A STALE NIC,...POSLALA MA NA ULTRAZVUK A TIEZ MI NIC NEZISTILI..TAK MI PREDPISALA ANTIK.TABL, KTORE MI SAMOZREJME VYVOLALI MENZES, LENZE JA KED NEMUSIM, TAK TABLETKY NEBERIEM, NEROBIA MI TOTIZ DOBRE..TERAZ SO NAFUKNUTA KAO BALON, VYZERAM HROZNE, SOM V ZAHRANICI, PONDELOK SA VRACIAM DOMOV, ALE SOM ZUFALA, PRETOZE VIEM, ZE ZASA MI NIC NENAJDU..MALI STE S TYM NIEKTORA Z VAS PROBLEM? KED ANO, NAPISTE MI PROSIM VAS, SOM OZAJ ZUFALA
meska mi menzes.2 mesiace
nevadi mne uz meska 8 mesiacov a vobec ma to netrapi no tehotna nie som urcite a gynekolog mi povedal ze mam pockat len som zvedava ze ako dlho
Nic si z toho nerob, moja mama mala menzes kazde 3 mesiace, a nic jej nebolo, aj lekar jej povedal, ze je uplne v poriadku..hormony nasadila az ked chcela otehotniet a po dietati sa jej to upravilo... tak bud rada, ze sa s tym nemusis trapit kazdy mesiac ;)
Ten istý problém mám aj ja. Už sa mi nechce chodiť tiež po lekároch.Už som z toho riadne nervózna, neviem, či je to zo stresu. Už len tajím, že mám menzes. Odpíš, ako si dopadla. Ďakujem.
moja mne to meska tieez vzdy,raz 4,raz 2 mesiace..nemam to pravidelne,ale mna to teda netrapi,tak ako teba