Caute, mozte mi poradit nieco na predcasnu ejakulaciu?strasne ma to stve ked sa s priatelkou urobim velmi rychlo aj cez hruby prezervativ. Diky
Predcasna ejakulacia
Na predcasnu ejakulaciu existuju aj masticky a tabletky, ale najprv si ujasni, ze riesis vydrz, nie erekciu. Hrubsi kondom niekomu pomoze, niekomu skoro vobec. Ak chces skusat produktovu cestu, dava vacsi zmysel pozerat na veci priamo na oddialenie vyvrcholenia >>> novatera.biz, nie nahodne erekcne pripravky. A ked v meste nie je sexuolog, stale sa to da riesit aj cez urologa alebo normalneho lekara, netreba z toho robit slepu ulicu.
Este pomaha ked sa milujete castejsie. Nech ta skusi najprv spravit rukou, potom sa milujte a vydrzis ovela dlhsie :-))...to zabera. Urcite by som to neliecila liekmi.
no myslim ze v takych situaciach sa neda mysliet na nieco nevzrusujuce ;-)) skus si na google nastudovat nejaku literaturu, urcite su nejake tie finticky ako tomu predist a myslim ze aj tabletky nejake su
navstiv sexuologa,nie je to hanba ist za nim a predpisuju na to nejake prostriedky.
Skus mysliet na ine veci..... menej vzrusujuce :-))