Myslite ze je zle milovat sa s priatelom pred svatbou? Mala som dvojrocny vztah, no rozpadol sa...kvoli mne, stretla som ineho...no o tom teraz nie. V minulom vztahu som sa s mojim priatelom nemilovala, bol krestan a tak nejak sme to nedotiahli az k sexu...no ale teraz s mojim priatelom spavam, moj minuly priatel to zistil, videl ako k nam moj mily ide na noc a domyslel si svoje...a tak mi pise ci som potratila rozum, ze ci som stastna ved som tak moc nechcela byt panna...a ine...no ja som sa nikdy nechcela za kazdu cenu s niekym vyspat, proste to prislo...no a teraz, ked mi pise taketo veci sa citim cudne, stale nad tym rozmyslam, a neviem sa zbavit toho pocitu ze som zlyhala, mam pocit ako by som bola ta najposlednejsia chudera na svete....je to take zle ked s niekym spavam....pretoze je to uzasny pocit, no bojim sa ze ma v manzelstve uz necaka nic nove....
.......lubit a milovat sa.......
to poznam.ak ti na nom zalezi,cize ho mas rada ako kamarata,to poznam.mam skoro 2 roky vztah a tiez tu bol niekto predtym,teda nechodili sme spolu-on chcel ale ja nie.bol pre mna kamarat.ale -on sa zamiloval,ja nie.uz aj on ma dievca.obcas mi on vola a vzdy sa to unho ozivi.trapi ma to kvoli nemu i kvoli jeho babenke.viem ze ja zo svojho terajsieho vztahu nevycuvam,lebo mojho lubim.preto mi je toho chalana luto,chela by som aby na mna zabudol,nechcem aby sa trapil,no nechem ho stratit ako kamosa.viem ze mu vzdy ublizujem ako mu hovorievam ze veci sa nezmenia.trapi ma to.ale asi to je zivot a chce to cas,ten pomoze,i ked neda celkom zabudnut,ale pomoze.preto asi sa musim ruzlucit s tym ze ostanem s nim ako kamoska ako s hocikym inym,proste tam je nieco o com viete iba vy dvaja a to brzdi.neviem,asi tak...
Dakujem za vase nazory....mi pomohli...no ja na nho nemozem len tak kaslat...ja si ho strasne vazim a je mi luto ze sa trapi, lebo som mu ublizila a neviem ako sa mu ospravedlnit aby ho to preslo...proste mi nieje jedno, a nechcem aby sa trapil....
Kasli nanho,ved je jasne ze ho to stve preto lebo chcel aby tvoje panenstvo raz patrilo iba jemu.Nemas sa preco hanbit ani obvinovat sa.Je to tvoj zivot a on sa nema co starat ako ty zijes.
Ak si to tak citila a chcela, urcite to nebola chyba, urcite nie! Ved si rozumna a nesla by si do toho len tak, nech zbehne cas!!! A to ci pred, ci po svadbe, to je individualne, no dolezity je pocit istoty a dovery - nezalezi na tom kedy! A ten tvoj ex ti chce iba ublizit, aby si to lutovala, stve ho ze to nebol on!!! Kasli nanho a vychutnavaj si stastie, bolo to spravne! vela stastia!!!
Nečítaj morálne návody na život od človeka,ktorému asi najviac vadí,že to nie je on,s kým sa miluješ. A čo ponúkneš životnému partnerovi? Všetko pekné,čo môžeš dávať.A nie len raz.
netrap sa tym co ti pise tvoj byvaly priatel.niet nic krasnejsie ako milovat sa s niekym,koho lubis:)
mozno tvoj byvaly len ziarli a chce ti pokazit tvoje stastie.nedaj sa a mysli na to ake uzasne je byt s niekym koho milujes.pa
tak v tom mas pravdu, casto byva stereotyp.......len mi vrta v hlave, ze co ak nebudem so svojim priatelom stale...nie ze by som ho dostatocne nelubila.....ale co potom ponuknem svojmu zivotnemu partnerovi ak mi tento vztah nevide? ja viem ze som tak mala rozmyslat pred tym.....ale zacalo mi to vrtat v hlave ked mi pisal moj byvali...preco je to take tazke?
bojis sa,ze ta v manzelstve necaka uz nic nove? necaka alebo caka.kazdy na tom novom musi pracovat sam aby nebol stereotyp...a predsa casto byva
Pred svadbou je dobre mat sex,treba spoznat toho druheho riadne z kazdej stranky.Ked potom po svadbe zistis,ze sex s nim nie je ono,co spravis? Su ludia ktori sa spravaju ako ten tvoj,ale nech si mysli co chce,ty zi svoj zivot ako si to myslis ty a nie ako tie iny radia.Kazdi je mudry,ked ide o ineho,ale zi a rozhoduj sa podla seba.Ak nieco pokazis,bude to tvoja chyba.
nie je na tom nic zle... hlavne ked to robis z lasky...