Ako sa mám dostatočne chrániť pred slnkom?
Pracujem na ňom celý deň, pijem 3.5 lit tekútín/den, nosím šiltovku a lahkú košelu s dlhým rukávom, aby som nezhorel. Napriek tomu ma večer ukrutne bolí hlava a tylo.
Viete mi poradiť čo s tým? dík
SLNKO ZABIJAK
Skus sombrero. :) Urobi ti vacsi tien.
len to skus aj s tym kremom a potom daj vediet ci rady pomohli....
jediná prestávka je od 11:00 do 12:00 a potom makame až do 18:00
mate v tej praci aspon nejake prestavky? pomedzi to aspon pocas najvacsieho tepla?
práveže tá práca i keď je manuálna, takmer vôbec ma nevyčerpá, teda nie až tak velmi. ja priam cítim že najmä to slnko ma poriadne ničí. napr. dnes bolo trochu pod mrakom a neskôr pršalo a hneď sa necítim tak zle, ja jednoducho viem, že to slnko je najviac navine.
prevetravam? preco? O:)
hlavne sa nezabúdaj natrieť poriadnym krémom na opaľovanie.taká ochrana je moc dôležitá,keďže si na slnku cely den.ruky,nohy a krk a aj tvár,všetko čo nemáš zakryté oblečením si natri.
No, slniecko moze byt jeden z dovodov Tvojich bolesti hlavy. Kedze ako brigadnik pracujes v prasnom prostredi - predpokladam, ze manualne. Bolesti hlavy mozu byt napr. z fyzickeho vycerpania, z pretazovania chrbtice, atd.
a mimochodom wewerka ty poriadne prevetrávaš fórum :) rad za radom?
no slnečné okuliare mám, a s tým krémom to asi nepôjde, lebo na pracovisku je poriadne prašno a to by s tým krémom nebolo bohviečo. A že polhodinové prestávky, tak to je iba krásna idylka. Ale i tak dík. Ja som totižto brigádnik a tak nemám v tomto až také skúsenosti.