HAK MINISISTON

beruska7

ja ju beriem uz siedmy rok a nikdy som s nou nemala vobec ziadne problemy... vaha sa mi nezmenila, ani plet/vlasy/nechty/..., nikdy ma ani pri menstruacii nic neboli (sem-tam trosku citlive prsia) a dokonca aj ked si niekedy vezmem dva balicky po sebe kvoli dovolenke abo tak, vzdy je to v pohodke... :)

zu80

Ahoj, ja som brala tuto antikoncepciu asi 5 rokov a bola som s nou max. spokojna. Ziadne problemy ani pribratie, ani schudnutie. Gynekolog mi ju odporucil a je aj cenovo viac dostupnejsia ako ostatne. Planujem sa k nej opat vratit...

ninusinka

achoj minisiston beriem uz skor rok. Najprv som myslela, ze ho budem brat len chvýlu lebo sa mi zdalo , ze je moc lacný ale mam velmi dobru gynekologicku a ta ma presvedcila, ze je to dobra antikoncepcia.

jersey

...no dakujem aspon niekto mi napisal....ja som pri nej zatial nespinila...ale ved ju mam predsa len kratko ... dakujem za nazor :)

linka

Ahoj.Ja som ju brala asi pred piatimi rokmi,ale som z nej mala dosť špinenie,tak som ju vysadila.No nepribrala som ani neschudla.Toho sa báť nemusíš no je pravda,že na každého HAK posobí inak.