je to už naozaj kritické, vlasy mi padajú vo velkom. Mam strach, ze mi zostanu prazdne miesta na hlave. Poradte mi prosim, ake vitaminy brat, ako sa stravovat, ako si pomoct. Dakujem
Vypadavanie vlasov
diety nedrzim, no moze to byt tym, ze som nastupila do novej prace - stres. Takisto som mimo domova, takze to moze byt aj stravou. Vyskusam tie vitaminy. No a dufam, ze to nie je porucha stitnej zlazy :( ale verim, ze nie
môže to byť a porucha štítnej žľazy. Veľa zdaru
hlavne ziaden strach....ja som mala nieco podobne pred casom...mala som mononukleozu,strasne vela stresov..nespravnu vyzivu..a tak strasne mi padala vlasy ze som vecer plakavala a bala sa ze ostanem plesata..ja som zacala nieco pre to robit a do dvoch tyznov to prestalo a zhustli mi vlasy..stale rastu nove:)musis zacat brat b-komplex...stravu vyvazenu..nic extra mastne ako fastfoody..skratka poriadna domaca strava v ktorej je dostatok vsetkeho:Da tiez mi zabral sampon a taka vodicka z lekarne-bioscalin...a hlavne nestresovat:)drzim paste
u mladých žien a po pôrodoch padajú vlasy z oslabenia obličiek.Posilniť ich a malo by byť po probléme.Stačia 2,3 sedenia.
Nahodou nedietis? Vtedy je telo pripravene o ziviny, a niekde sa to musi prejavit.
Tiez hormonalne vykyvy to mozu sposobit.
Skus nejaku silnu vitaminovu zmes na vlasy(napr Mega Vitamins for Hair alebo nieco porovnatelne) pripadne aj zmes mineralov,neviem co ti chyba bez rozboru krvi a inych udajov.