Helicobakter

RNG

Iko, zatial je na Slovensku len koloidne striebro anglickej firmy pod menom Ag100
N
Mozes si ho najst na google.sk
Ja sa chystam vyrabat na Slovensku tiez koloidne striebro, predpokladany termin zacatia poloprevadzky je v strede oktobra. Kedy mi to schvalia na predaj, to neviem, ale vzorky budu pre zaujemcov v predajni, zaujimajte sa u konatelky.Na to tam budem musiet osobne prist, lebo na to treba kvalifikovaneho cloveka(to ja ako promovany fyzik som)

aljoska

Začala som užívat určité lieky a tie mi zrejme nezapasovali,lebo ináč si to neviem vysvetlit.Akonáhle som ich prestala jest bolesti ustúpili.A ešte mi lekár povedal,že mám zrejme silnejšiu kyselinu.Nevyvoláva mi síce vredy ale občas narobí šarapatu.Ciže musím jedávat menej ale za to častejšie.

iko

Zaujimalo by ma a možno aj iných,koloidne striebro kde dostat. Ked uzivam GSE, mam silne bolest zaludka,prestal som uzivat po 5 dnoch, lebo mam jazvu po preliecenom vrede duodena.

RNG

Tato tema uz bezala.
Zopakujem prirodnena liecenie:
(synteticke ti predpise lekar)
Koloidna strieborna voda(4-6 krat 1 lyzicka na prazdny zaludok)
GSE (horkac=15-30 kvapiek na 1/2 litra vody pit postupne pocas dna)
Zinkove preparaty, najme zinc carnosine(pod menom PepZin) ale aj zinc citrat a maleat aj ine chelaty potlacaju H.P.

aljoska

Vyšetrit si ho možeš dat z krvi,nemusíš ist na hadičku.Prečo si myslíš že ho máš.Ja som mala teraz dost velke problémy so žalúdkom,bola som aj na gastre a HP sa naštastie nepotvrdil.

samko r.

V lekárni dostaneš kúpiť test na HP, ak sa nemýlim zisťuje sa z dychu osoby a stojí okolo 380 korún. Inak podľa mňa ťažko ho bez ATB a inhibítorov potlačíš. A dá sa zistiť aj v krvi keď sa už tak bojíš GFS-USG vyšetrenia. Na začiatok pokiaľ máš zvýšený obsah žal. kyseliny používaj antacidá na jej potlačenie, lebo HP potrebuje pre život kyslé prostredie. Nie je to sranda, treba to liečiť, lebo HP si v tráviacom trakte nájde aj tú najmenšiu ranku, tu sa uhniezdi a vzniká vred. Tento môže prasknúť a človek môže aj zomrieť. Ale pozor, môže to prepuknúť aj do CA ochorenia a to už moc lekári nezmôžu. Takže radšej skôr ako neskoro, alebo nikdy.