muzi po 35 a sex

sany

Milá slnečnica ja si osobne myslím, že ten tvoj unavený fešák nemá až taký veľký problém skôr naopak.
Keď má niekto takú malú chuť doma tak niekde inde ju má určite veľkú.
Ver mi viem o čom hovorím!!! Mala by si sa poobzerať po niekom inom.Žiadne nočné, žiadna staroba nieje problém v tvojom vzťahu.

ixiiiik

ja mam priatela - snubenca ktory ma50 rockov a to dole mu funguje na 200percent.Myslim ze ma ovela viac vytality ako mlady.No a este nieco nemysli na seba ale na mna.My mame sex 3xdo dna minimalne ak nam to okolnosti dovoluju.No a rano ako ranajky.Neverim ze s vekom suvisi sex.Uz som na to prestala verit ze starsi nemaju taku vytrvalost to je blbost.Oni jej majuuuu dost veeeellla.No to zalezi na kazdom jedincovi aky je

mačiatko

Rozumne.Máš svoje potreby.A ak ti ich nedokáže zabezpečiť on tak niekto iný určite ano.Držim palčeky nech sa ten tvoj spamätá.Len ešte taká maličkosť ak ho ukecáš daj pozor aby sa to nevrátilo po nejakom čase nazad do starých koľají.To by bol bludný kruh.

slnecnica

No to aj mna napadlo zacat balit a najst si ineho.Este pockam tak pol roka a potom sa rozhybem. Lebo asi za polroka by sme sa uz mali vratit spat na Slovensko,uz navzdy. Strasne sa tesim.

mačiatko

Tak to je lenivec lenivý.Vyhovárať sa na vek?Nech sa spamätá na čo sa bude vyhovárať,keď bude mať 40 a viac.No nútiť ho nemôžeš.Skúste dať rozhovor ak to nepomôže začni baliť dievča mať takého chlapa tak v 30-tich si na práškoch.

slnecnica

Diky za rady. My uz mame vyskusane vselico...naozaj. Nejde o to ze by nemohol, ma ho postaveneho kazdy den, len jemu sa nechce a povie ze uz ma svoje roky a je stary. Tak neviem.

mačiatko

Tak vyskúšaj sexi pradielko,masáže niečo vymyslí.nech si chlapík nezvykne,že tak málo ti stačí.A to,že si nadržaná nech sa na mňa nehnevá,ale sex je predsa prirodzená ľudská potreba.Odporučím ti ešte jedno čo ho určite naladí.Vyskúšaj sa pred ním spraviť.to dostane každého.

slnecnica

ahoj maciatko. Ja mam tiez 28 a priatel 36. Mozno ten sex suvisi aj s pracovnou dobou. Lebo on pracuje nocnu smenu a ja vecernu. Ale rano sa vidime a tiez cez vikendy. Byvame spolu. Inu urcite nema. A ked uz chcem sex viac ako raz za tyzden tak mi povie, ze som nadrzana. Minulu nedelu sme mali super sex a tento tyzden nic tak mozno zas tuto nedelu. Ja tomu nerozumiem.

mačiatko

To som ešte Ja.Buď má ten tvoj nejaký problém,alebo niekoho iného.Skús sa s ním porozprávať aj,keď bacha na mužské ego.