prečo si nezaslúžim lásku? čo robím zle?

Príspevok v téme: prečo si nezaslúžim lásku? čo robím zle?
depka

Prosím vás, ja to fakt nechápem, prečo je láska najhorší cit zo všetkých? Prečo si nezaslúžim to aby ma nikto miloval takú aká som? Je mi z toho fakt do plaču, síce fakt je že mi už slzy tečú po lícach...Ale to je jedno. Prečo ma láska obchádza ako by som mala mor, prečo keď som si už myslela že som konečne našla toho pravého tak mi vždy zasekol sekeru do chrbta a to sa mi stalo už 2x a úplne rovnakým spôsobom. Povedzte mi ČO ROBÍM ZLE. Obaja chalani čo som mala zrazu chodili ešte s ďalšou babou a nakoniec som bola ja tá odkopnutá. A prečo sa práve ja cítim zle? Načo mi je takýto život, ako mám žiť keď už ani nedokážem veriť v skutočnú lásku. jediné čo cítim je obrovská nenávisť. Prosím vás, zastrelte ma niekto, ale fakt. Ja nevládzem!!!

katty19

to ty počúvaš mamu? na tú sa vykašli! keby bolo po mojich rodičoch, aj keď ich mám rada, tak dnes sa váľam ešte v tom bahne! akceptuj iba svoje sny, predstavy o lepšej budúcnosti a rodičov ignoruj!!!

katty19

a to ti kto povedal do konca života na psychiatrii? kéry blbec to bol? moja, som sa vrátila zo psychiatrie, skončila som výšku, prežila som polozabitie a idem ďalej a na psychiatrii som sa neocitla a že bolo ťažko, to mi ver!

depka

moju mamu už nenormálne svrbia nohy, kedy už konečne bude môcť vyštartovať na psychiatriu a vypytovať sa blbosti a potom samozrejme to všade roztrubovať...lebo ja blbá som im to musela povedať

katty19

a neteší ťa, že východ existuje? nechceš zažiť opať slobodnú radosť zo života, mocť si naplánovať život podľa svojich predstáv? už konečne akceptuj, že možeš sa z toho dostať! ale.. a to ale si domysli sama!
chudáci chorí na rakovinu, oni si už plánovať svoju rodinku nemožu, ty áno!!!!!!!!!!!!!!!

ethel

Depka,ver,že umierať pomaly a bolestne by si velmi rýchlo chcela vymeniť za blbú depku,ktorá sa dá riešiť,ale umieranie končí smrťou,z toho sa nedá dostať.Tvoj problém je v tom,že to ani nechceš vedieť,že by ti mohlo byť aj lepšie..je ti tak ťažko,že nevidíš kto ti čo ponúka....

depka

a keď už tak, tak nechcem byť do konca môjho hnusného života na psychiatrii a na antidepresívach a sledovať ľudí akým pohľadom sa na mňa pozerajú a čo si šuškajú

katty19

depka, nikdy nerieš druhých problémy, pokiaľ sama nestíhaš, to je prvé pravidlo, na to sú tu druhý, ty sa chráň a snaž sa tešiť zo života