beriem hak yadine.
pred mesiacom som si zastavila menzes koli dovolenke tak ze som brala tabletky dalej bez prestavky.
a teraz to chcem urobit zase lebo idem na chatu.
neuskodi mi to?ked to urobim este raz?
zastavenie menzesu pomocou HAK 2x za sebou..neuskodi mi to?
mojenko ja mam Yadine tiez kludne mozez brat nepretrzite..len riziko je ze to spinenie sa moze vyskytnut...prijemnu chatu
v pribalovom letaku Yadine je napisane , ze moze vynechat pauzu na menzes a pokracovat ako dlho chce, az kym nebude balenie prazdne
ale ved min.mesiac v pohode ,nespinila som.
len ja mam posl.2 tabl.
a v pondelok uz odchadzam...tak nestihnem ist k dr.
no hadam mi to neuskodi.
MICINKA, myslim, ze pri Yadine sa to nemoze tak robit, ze jedine Jeanine je HAK urcena na nepretrzite branie az 6 po sebe nasledujucich blistrov.....ak to bude skusat s Yadine, je pravdepodobne, ze zacnes spinit skor ako doberies blister, prave vtedy, ked nechces...radsej si daj vypisat Norethisteron, zacnes myslim 3. den pred ocakavanou menzes 2x1, a beries pocas celeho obdobia, co menzes nechces mat....ale Yadine rdsej neber bez prestavky...
ja mam yadine tiez, tiez som predlzovala, ale mi z tych hormonov uz zacalo sibat a stale som sa rozplakala kvoli kravine :)
myslim, ze max tri mesiace by sa mali predlzovat, tak by to malo byt ok, ale nerob to moc casto..uzi si chatu :)