Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som v haji nacisto :):/

Príspevok v téme: som v haji nacisto :):/
duduuuuuuuuuuuuuu

ahojte... ja svojmu byvalemu po rzchode a je tomu uz rok vkuse mu psiem a trepem do iti co by som nemala a este si ho viac asi znechutim ...no proste jak droga asi si ho idealizujem:)) ale zatim stretaam chlapcov s kt to nestoji zato ...a on proste namna jebe nekedy sa zda ze ne ale skor ze hej....vlastne ej to asi na pi.. ze? ci ked ma nekto skusenost s necim takym nech napise please:) bo neznam co mam robit dalej ...inak mam ho moc rada ...ako som este chlapca nemala :( ja uz vsade riesi mto ja len tak v skratke uz am to sere ale uz asi viem odpoved len pre istotu

duduuuuuuuuuuuuuu

juj diky vam le nto je dost tazke a ja vem ez robi chybu mi sme sa ako narocky za ten rok nevideli ani raz a vela krat psial ze by ma cel vidiet a ked osm navrhla stretko nic cudne... a vem ze ked nebudm s nim uplne v kontakte tak sa uvidiem a ze zmeni na vse nazor a mozno vtedy bude neskoro a to ma uz enbude trapit ale ked je mi tak fajn ze viem ze dokazem nekoho tak mat strasne rada :(

robo:)))))

Jasne, vidim ze nie som sam, kto ma partnera zidealizovaneho:)) Presne ako hovori macatko, vyhod a vymaz vsetko co ti ho pripomina. Jednoducho sa zatni a hod to za hlavu. Garantujem ti ze po svete behuju lepsi. Vzdy je niekto lepsi. Ja som to vyriesil presne ako macatko, mas predsa svoju hrdost, tak sa neponizuj. A okrem toho NEZAUJEM VZBUDZUJE ESTE VACSI ZAUJEM. Skus nad tym pouvazovat. Skor sa cloveku zhnusis ked ho budes stale otravovat. Jednoducho ries svoj zivot. Bud ta ma na haku, alebo po case zacne ziarlit a vrati sa.

macatko

ja som to riesila tak ze som si vymazala aj jeho cislo,fotky,spravy proste vsetko..aj ked som ich vedela naspamat,ale aspon ma to nelakalo..vzdy ked som mu chcela napisat som sa najak premohla a povedala som si ze mam tolko hrdosti a nebudem sa zbytocne trapit a strapnovat...

sukol

ja riesim ten isty problem!!!ale v zasade si musis uvedomit jednu vec!!predstav si ze budete spolu...takto ako ste ...bola by si stastna???