Stránka www.efekt.sk Vám ponúka CD Zdravie z Božej lekárne len za 200 SK. Známy titul od Marie Treben teraz prehľadnejšie na CD. Pomocou liečivých bylín sa môžte vyliečiť z akejkoľvek choroby. Stačí ich správna príprava.
CD Zdravie z Božej lekárne
Ahoj Efekt.sk
Ak chces robit reklamu na tomto mieste tak nam napis :)
Mozeme sa dohodnut na reklame vymenou za nejake informacie z CD. :0
www.zdravie.sk
Je mi luto ze sa mnohi ochudobnuju o tuto sancu vyliecit sa. Zdravie z Bozej lekarne je skvela kniha ktora my uz pomohla vela krat. Ja mam doma knihu (je lacnejsia ako CD :-) stoji len 180sk) a pista ma mozno aj pravdu. No je to jedno ked sa clovek uzdravi - to je hlavne
Trebenovú som trochu v minulosti vyskúšal.
V celom podtexte má však dve hlavné myšlienky, ktoré nám môžu pri bežnom čítaní a vyslovene pragmatickom prístupe uniknúť - VIERA v UZDRAVENIE (pre niekoho aj v Stvoriteľa) a NÁVRAT k PRÍRODE.
A to je naozajstný zázrak.
Kniha neptrebuje mediálnu podporu, podobne tak, ako silu prírody (v nás) sa musíme pokúšať objavovať znovu a znovu my sami.
Je to "práca" na celý život. Ale oplatí sa : ))
aj ja som clovek, ktory na svoj problem hlada liek a preto chapem tých, ktorí siahajú aj po takýchto "zázrakoch". Treba mat však otvorené oci a nenechat sa oklamat tými, ktorí chcú si na nestasti ichých ekonomicky prilepsit. V tomto prípade nechcem nikomu krivdit, no ak je to zázrak za 200,- Sk, tak už to malo byt riadne medialne podchytené a vsetci by sme uz mali byt zdraví.
Prečo nie? Ked ludom pomahaju rozne trojuholniky v ktorych je "zahadna energia" alebo ihlicky zapichnute v roznych castiach tela... Niesu to vymysli, ale jednoducho je to zabudnute liecenie. Ked ludi boli hlava, tak si namiesto uvarenia caju z prhlavy dvojdomej daju jednu tabletku a bolest len potlacia. Ide o to ze ludia nemaju cas na tieto veci.. A ide aj o ekonomiku.
Fakt nechcem mudrovat, ale myslis ze v 21. storoci nevymyslia vedci liek proti rakovine, ked vymyslaju rozne procesori, technicky vyspele zariadenia, AI roboty, nedavno som pocul ze aj neviditelne oblecenie je uz nedohladne..
No jednoducho, je taka doba.
z akejkolvek choroby? tak potom musite byt lepsi ako vsetky sucasne vedecke kapacity z oblasti mediciny. Ak vskutku sa da z vaseho cd-cka vyliecit z akejkolvek choroby, je nutne vas okamzite nominovat na nobelovu cenu mediciny,pretoze ste tymto prave "spasili" ludstvo a priblizili ho k vytuzenej dokonalosti. Ak tvrdite ze naozaj dokazete atakovat a pokorit akukolvek chorobu, znamena to ze sa jedna o zazrak. A zazrak za dve stovky? no neber to..., ja vam tie dve stovky dam...ale cd-cko si neprosim. je mi luto tych co ponukaju zazracny liek na vsetko. videl som taky dokumentarny film...medicinmani, ufulani a zubozeni domorodci, daleko od civilizacie a vzdelanej populacie, tatiez ponukali zazrak na vsetko...co mi to len pripomina...aha...nic.