CD Zdravie z Božej lekárne

Andrej

Ahoj Efekt.sk
Ak chces robit reklamu na tomto mieste tak nam napis :)
Mozeme sa dohodnut na reklame vymenou za nejake informacie z CD. :0
www.zdravie.sk

marika78

Je mi luto ze sa mnohi ochudobnuju o tuto sancu vyliecit sa. Zdravie z Bozej lekarne je skvela kniha ktora my uz pomohla vela krat. Ja mam doma knihu (je lacnejsia ako CD :-) stoji len 180sk) a pista ma mozno aj pravdu. No je to jedno ked sa clovek uzdravi - to je hlavne

pišta

Trebenovú som trochu v minulosti vyskúšal.
V celom podtexte má však dve hlavné myšlienky, ktoré nám môžu pri bežnom čítaní a vyslovene pragmatickom prístupe uniknúť - VIERA v UZDRAVENIE (pre niekoho aj v Stvoriteľa) a NÁVRAT k PRÍRODE.
A to je naozajstný zázrak.
Kniha neptrebuje mediálnu podporu, podobne tak, ako silu prírody (v nás) sa musíme pokúšať objavovať znovu a znovu my sami.
Je to "práca" na celý život. Ale oplatí sa : ))

marca

aj ja som clovek, ktory na svoj problem hlada liek a preto chapem tých, ktorí siahajú aj po takýchto "zázrakoch". Treba mat však otvorené oci a nenechat sa oklamat tými, ktorí chcú si na nestasti ichých ekonomicky prilepsit. V tomto prípade nechcem nikomu krivdit, no ak je to zázrak za 200,- Sk, tak už to malo byt riadne medialne podchytené a vsetci by sme uz mali byt zdraví.

efekt.sk

Prečo nie? Ked ludom pomahaju rozne trojuholniky v ktorych je "zahadna energia" alebo ihlicky zapichnute v roznych castiach tela... Niesu to vymysli, ale jednoducho je to zabudnute liecenie. Ked ludi boli hlava, tak si namiesto uvarenia caju z prhlavy dvojdomej daju jednu tabletku a bolest len potlacia. Ide o to ze ludia nemaju cas na tieto veci.. A ide aj o ekonomiku.
Fakt nechcem mudrovat, ale myslis ze v 21. storoci nevymyslia vedci liek proti rakovine, ked vymyslaju rozne procesori, technicky vyspele zariadenia, AI roboty, nedavno som pocul ze aj neviditelne oblecenie je uz nedohladne..
No jednoducho, je taka doba.

kenet

z akejkolvek choroby? tak potom musite byt lepsi ako vsetky sucasne vedecke kapacity z oblasti mediciny. Ak vskutku sa da z vaseho cd-cka vyliecit z akejkolvek choroby, je nutne vas okamzite nominovat na nobelovu cenu mediciny,pretoze ste tymto prave "spasili" ludstvo a priblizili ho k vytuzenej dokonalosti. Ak tvrdite ze naozaj dokazete atakovat a pokorit akukolvek chorobu, znamena to ze sa jedna o zazrak. A zazrak za dve stovky? no neber to..., ja vam tie dve stovky dam...ale cd-cko si neprosim. je mi luto tych co ponukaju zazracny liek na vsetko. videl som taky dokumentarny film...medicinmani, ufulani a zubozeni domorodci, daleko od civilizacie a vzdelanej populacie, tatiez ponukali zazrak na vsetko...co mi to len pripomina...aha...nic.