SEX A PRSIA

no jaaaa

Ani ja nemam velke a mam 20 rokov tiezsom sa kvoli tomu hanbila aj silikony som si xcela dat =)...mozno si ich aj dam ale tak po dietati priatel povedal=)..teraz mi ich kupit nexce..jemu je to asi jedno ci mam male alebo ake to len mne vadi mam take dni ..=)

miri5

ja mam tiez male a to mam25 rokov a netrapim sa ohladom partnera,pretoze ak by chcel vacsie ,poslala by som ho za takou.Ak Ta miluje,isto sa nemas za co hanbit.Mam kamarata,ktory mi nedavno povedal,ze chlapi uz nepozeraju na velkost prs ako to bolo kedysi.A este jedna rada,priatelovi nikdy nevrav,ze mas male prsia,nikdy sa mu s tym nestazuj,lebo on si to az vtedy naozaj uvedomi,ze ich mas male,ked mu o tom povies.Nech ta vidi a pomysli si svoje ,ale ty mu nevrav,ze ich mas male.Rob kliky,ale laktami von,pomoze,nebudu velke ,ale krajsie,pevnejsie a plnsie.Len trpezlivost.

duduuuuuuuuuuuuuu

hehe ahoj aj ja mama male kozy a mama 20 ale nevyzeram natolko ale jo ja tez taky problem a ako chlapci pisu ak ta ma rad tak ta bude mat rad taku aka si jo to je jasne len ten dojem prvy chapem mne ked chlapec chcel dat dole podpiru so msi povedala ze dost sak aspon uvidim ale strasne mi bol oale potom to bolo prijemne:D proste bud nikdy alebo teraz

Chester

Nespokojna.Ak je Vas vztah zalozeny na ozajstnej laske,ze sa uprimne milujete,tak coho sa bojis?Ak mas naozaj strach,tak sa s nim o tom porozpravaj,normalne mu povedz,ze nemas to,co si mozno mysli...Povedz mu,ze mas male prsia,alebo povedz mensie a ak Ta ma rad tak to pochopi a nebude mat zabrany.Neviem coho sa bojis v laske.Ja nosim okuliare.Myslel som,ze bez nich skulim.Chcela ma vidiet bez nich a ja som sa hanbil.Raz som jej to povedal,aky mam problem.Povedala nevadi a aj tak ma cela vidiet.Milovala ma a tak s tym nemala ziadny problem.(Sice,ked som si ich dal dole,tak som vlastne ani neskulil.Neviem preco som si to myslel.)

nemspokoyna

No ale aj tak ma to trapi,viete,chrobak v hlave:(Teraz nosim kvalitnu podprsenku a vyzeraju OK,ale co ked ju dam dolu?Jaaaaj!

Chester

Napriklad mne nejde vobec u dievcata,ci ma male prsia.Prvy je dojem,ake to dievca je,spravanie,ci sa mi paci.A aj keby mala moja priatelka tie najmenise prsia a ja ju milujem tak nie je o com.