Velmi sa trapim, neviem co mam robit....mam uz asi rok vztah na dialku, priatel je v Anglicku(sme spolu3.rok).Pise mi maily, vola, posiela kvety...no ja stale nemam pokoj. Raz davnejsie som sa mu dostala do schranky (viem ze sa to nema,moja vina....),lebo som mu z nejakych nevysvetlitelnych dovodov neverila...intuicia mozno, neviem...predtym som mala 4 rocny vztah a fungovala som uplne normalne.Bola tam kopa "koketnych vtieravych" mailov ktore vypisoval komukolvek koho spoznal, az vo mne vrelo ked som to citala...o jednej dotycnej sa mi aj zmienil,a do oci mi klamal, ze jej neposielal fotky (hoci som ich videla)a jednym dychom mi aj stihol vyznat lasku...a stale dookola nejake tajne telefonaty, sms, maily....zmenil hesla, az na jednom maile o ktorom si mysli ze neviem...a prave tam som dnes asi po pol roku opat zavitala bohuzial.Posledny mail cerstvy, s dnesnym datumom, od mladej blondinky(poslala mu fotky),ako dufa ze sa skoro vrati, ze je v praci vsetko fajn a ze sa cez vikend stretnu, a podniknu spolu "vzrusujuce dobrodruzstvo vo dvojici" na konci pusinky...on sa "na to velmi tesi",este jej napisal, ako planuje dovolenku s priatelmi(to som akoze ja)a samozrejme, poslal tie iste fotky co aj mne dnes...najradsej by som mu vynadala a poslala ho kade lahsie, ale stale ma skrie to, ze je to moja vina, ze keby som mu nebola v poste, nic neviem...ani neviem ci ho mam rada,ale bez neho nemam nikoho,som strasne osamela,nemam ani najlepsiu kamaratku,rozchodom by som aj tak nic nevyriesila...milujem ho a nenavidim, dusim v sebe vsetko co viem,ked telefonujeme a je ku mne mily mam chut vsetko vykricat, citim sa ako schizofrenik...a ako bonus mam o tyzden statnice, vsetko sa mi ruca, mavam depky...potrebujem surne nejaku pomoc...trosku sa vzchopit, uvedomit sa...prosim vas napiste mi uprimne co si o tom myslite a co by ste robili....Dakujem...
Partner mi zahyba, som nestastna, co mam robit?
Urcite ano. Ludia, ked spolu nehovoria, stavaju sa nestastnymi. Ten rozhovor nevylucuje, ze s nim uz nebudes chciet byt. Je to o sanci Vas oboch hrat fair play. Drzim Ti palce, bud pokojna a rozvazna. Nechaj hovorit hlavne partnera a Ty pocuvaj...
volala som s nim,povedala som ze sa chcem rozist,ze bola som mu v schrankach,ze mu uz neverim, najprv nechapal,potom protestoval a ticho plakal, skrtilo mu hlas...ze sa s nim nemozem rozist, ze tomu nerozumiem o co tam slo, kto je Amanda, ze sa musime porozpravat,ze ma nikdy nepodviedol a nerobi nic zle...ze ma nechce trapit, ze sa mam sustredit na statnice...siel do prace ale chce mi este zavolat...
mam zmiesane pocity z neho teraz...
mam mu dat sancu to napravit, vysvetlit?
Tak čo ako to dopadlo?
Bola som von s kamoskou aj z mailami,nadavala na neho...mam v sebe 8 fernetov a som rozhodnuta ten vztah ukoncit...bude to velmi tazke ale musim...drzte palce...............
Vsetci muzi hladaju idealnu zenu - bohuzial vzdy az po svadbe. tak bud rada,ze si ho nachytala tak skoro. nezmeni sa, za to ti rucim.
Silinka prestan sa hrabat v jeho veciach,lebo sa tym len znicis.Je to tvoj zivot a mas iba jeden. Kvoli jednemu chlapikovi sa neoplati znicit si zivot.Niko nestoji tolko aby sa tolko natrapila.Vypni pocitac,hlavne internet,chod za kamaratmi,trosku sa zabav...Takto sa znicis. Do jeho schranky uz nechod,alebo mu povedz teraz,ze vies o vsetkom,mozno by sa ti ulavilo a by si aj vedela na com stajis
Zena skryva pred muzom svoju minulost a muz pred zenou jej buducnost.
statnice budem musiet prelozit na november, zial, nezvladam to psychycky, aj ked sa prinutim ucit, stale myslim na neho, nad moznymi sposobmi riesenia, preco to robi atd...proste citam si ale nevnimam...som ako bez duse... :(((
je neskutočne tažké opustit človeka ktorého milujeme.Asi mu vo vašom vztahu niečo chýba,alebo ešte nevyskúšal všetko čo by chcel,tak skúša teraz,a ty to musíš trpiet,ty v prvom rade sa sústred na školu,a ked budes mat jeden stres za sebou,potom sa venuj vášmu vztahu.Tu pomôže jedine len rázny rozchod,alebo debata s priatelom ale so všetkou vážnostou.Ale zapamätaj si teraz škola,lebo chlapov je na svete viac než dost.