Velmi sa trapim, neviem co mam robit....mam uz asi rok vztah na dialku, priatel je v Anglicku(sme spolu3.rok).Pise mi maily, vola, posiela kvety...no ja stale nemam pokoj. Raz davnejsie som sa mu dostala do schranky (viem ze sa to nema,moja vina....),lebo som mu z nejakych nevysvetlitelnych dovodov neverila...intuicia mozno, neviem...predtym som mala 4 rocny vztah a fungovala som uplne normalne.Bola tam kopa "koketnych vtieravych" mailov ktore vypisoval komukolvek koho spoznal, az vo mne vrelo ked som to citala...o jednej dotycnej sa mi aj zmienil,a do oci mi klamal, ze jej neposielal fotky (hoci som ich videla)a jednym dychom mi aj stihol vyznat lasku...a stale dookola nejake tajne telefonaty, sms, maily....zmenil hesla, az na jednom maile o ktorom si mysli ze neviem...a prave tam som dnes asi po pol roku opat zavitala bohuzial.Posledny mail cerstvy, s dnesnym datumom, od mladej blondinky(poslala mu fotky),ako dufa ze sa skoro vrati, ze je v praci vsetko fajn a ze sa cez vikend stretnu, a podniknu spolu "vzrusujuce dobrodruzstvo vo dvojici" na konci pusinky...on sa "na to velmi tesi",este jej napisal, ako planuje dovolenku s priatelmi(to som akoze ja)a samozrejme, poslal tie iste fotky co aj mne dnes...najradsej by som mu vynadala a poslala ho kade lahsie, ale stale ma skrie to, ze je to moja vina, ze keby som mu nebola v poste, nic neviem...ani neviem ci ho mam rada,ale bez neho nemam nikoho,som strasne osamela,nemam ani najlepsiu kamaratku,rozchodom by som aj tak nic nevyriesila...milujem ho a nenavidim, dusim v sebe vsetko co viem,ked telefonujeme a je ku mne mily mam chut vsetko vykricat, citim sa ako schizofrenik...a ako bonus mam o tyzden statnice, vsetko sa mi ruca, mavam depky...potrebujem surne nejaku pomoc...trosku sa vzchopit, uvedomit sa...prosim vas napiste mi uprimne co si o tom myslite a co by ste robili....Dakujem...
Partner mi zahyba, som nestastna, co mam robit?
Robi si z teba dobry den.
Ach no jo...vcera som citila ze je na tom zle, cely den som ho ignorovala,nech sa posmazi, nech si uvedomi...mozno je to divne, ale citila som sa fajn ze trpi, mala som pocit ze mu na mne fakt asi zalezi,poslal mi sms ze mi napise mail, lebo ho to "dost emocionalne vzalo " rano, a ze mi nechce volat z prace....tak som sa tak niekde v kutiku duse aj "tesila" co napise, ale toto som necakala...hned v prvej vete mi vytkol, ze sa ani neopytam(na maily)a uz riesim, ze on by sa najprv spytal, ale ze on by sa mi do schranky netrepal...no a potom ze vsetky baby co som spominala su jeho "kamaratky" (medzi nimi aj letuska, co videl 2 hodiny v lietadle a potom jej vypisoval maily akoze ohladom stratenej kapsy, no nikdy sa nezabudol povtierat,aky ma prijemny hlas, ze vyzera ako herecka,ze sa raz mozno stretnu v BA, ci sa jej moze nejakou formou odvdacit, ci ju moze oslovovat aj inak ako jej menom krstnym, ze sa mu to zda oficialne, ako on zaraba "tazke prachy" aky je on "temperamentny vychodniar"..) a ze sa s nimi uz ani nebavi...no a potom ta historka o lesbe...v prvom momente som bola sklamana a nahnevana, ze za cely den nedokazal prist na nic lepsie...citala som si este raz tie maily, ale nikde zmienka o tretej osobe,ona mu pisala ako sa Ona tesi na neho...a on takisto...a vraj mi to nehovoril, "lebo ma pozna"...akoze ja som nejaky psychopat ziarlivec alebo co...ked bol na Vianoce doma,pozeral si nieco v mojom mobile,akurat som vysla zo sprchy a hovorim mu ze dobre, idem si pozriet ja jeho...skoro mi ruku zlomil....bol to vazne zapas,asi 10minutovy, samozrejme vyhral, nemala som sancu, ale bola som prekvapena z jeho reakcie...tak som sa urazila a po polhodine z neho vyslo, ze nechcel aby som si citala sms, lebo by som si to mohla "ja zle vysvetlit", lebo ze tam bolo pisane nieco v zmysle "kasli na to, podved ju"...to mu pisala jeho spoluziacka co je tiez v UK...na druhy den uz boli vsetky vymazane...mala som nervy ale nic som neriesila,dalej sa stretavaju.
Rano som mala od neho asi 50 zmeskanych hovorov, mam pocit ze ma nebral vazne, ked som mu povedala ze sa chcem rozist...ze mu to opat prejde...
Silinka, on z Teba fakt robi...Ked si mu dnes volala a 'on ticho plakal...', ked si pohrozila rozchodom, preco Ti nepovedal hned, ze ta znama je lesba??? Teraz vecer Ti poslal email, lebo si to uz premyslel. Keby to bola pravda, povedal by to hned!!! Preco sa tym, Silinka este dalej zaoberar a este viac sa trapis. Nechces predsa ochoriet.
Silinka ahoj, čo dodať? Zbežne som si prečítala niektoré príspevky, súhlasim so Sony.Ja som písala do témy "prečo rozchod tak bolí". Ani neviem ako začať...v tej téme som to napísala tak stručne, ale vravím ti z vlastnej skúsenosti-never mu. Ja som priateľovi našla sms od bývalej po 7mesiacoch krásneho vzťahu, povedal mi vtedy že to boli sms za posledné 3týždne, že začali spomínať a tak...bolo tam, že ho ľúbi, zrútil sa mi svet. nikdy predtým ma nenapadlo mu ísť do tel., ale vtedy mi niečo hovorilo choď aj keď to asi doteraz ľutujem. A teraz po rozchode(boli sme spolu 2roky) som sa dozvedela od kamaráta, že oni sa nikdy nerozišli. Skoro celý čas som sa pozerala ako si schováva telefóny a vedela som prečo, ale verila som mu, vravel mi že je na ne alergický. Boli sme spolu 2roky a ona o mne nevedela. Chcela som sa s ním stále rozísť, lebo som vedela že to nie je ok, cítila som to, ale nešlo to. Vždy mi niečo narozprával a vravela som si, že veď ona je v UK, tak čo... A teraz posledné 4mesiace sa tváril, že riešime čo s nami ďalej a zatial chystá svadbu, lebo jeho frajerka, ale nie tá bývalá v UK, ale iná je tehotná, poznajú sa 5mesiacov je v 5mesiaci! Bolí to. On bol ten, kto sa do mňa zamiloval, balil ma 4mesiace, dával mi toľko krásneho, keď sme sa spoznali čo mi bývalí nedal za 3roky, ale nechcela som ďalší vzťah, ale bol taký zlatý, že nešlo sa nezaľúbiť a keď som sa zaľúbila, akoby si to prestal vážiť. Všetko sa otočilo. Verila som mu na 100percent a ublížil mi ako nikto. Nechával si ju ako zadné dvierka a zatiaľ so mnou chcel dieťa, chceli sme sa vziať, chcel bábo, pracovali sme na tom. A keď sa pred 4mesiacmi zaľúbil do inej a otehotnela, už sa s ňou vedel rozísť, možno...ževraj hej a mne ešte pár dní predtým než som sa dozvedela, že sa ide ženiť napísal, že chce ísť so mnou na kávu. Ako mohol? Keď si predstavím, čo všetko som mu tolerovala po celý čas...ale už viem, že len preto, lebo som si ho pamätala iného, boli to spomienky. Silinka, rozísť sa sním. Lebo ti dokola bude hovoriť ako ťa ľúbi a potom ťa aj tak nechá ako sa to stalo mne. držím palčeky, aby sme sa už netrápili.
vieš čo sprav? narovinu ho donúť aby ti povedal pravdu a to takýmto štýlom ala: "Zbytočne si hľadáš výhovorky, nie som dieťa, aby som ti uverila takéto kraviny. Rozchod bude tak či tak, nemáš čo stratiť, tak si aspoň zachovaj akú takú dôstojnosť, ak nejakú vôbec ešte máš a priznaj sa..." asi tak nejak, skús , uvidíš...
Tak napisal mi vecer mail prosim vas , ze ta baba je suseda z domu kde byva a ze boli parkrat von, nic viac, ze je lesba, a ze preto jej aj tu pusu poslal, lebo ze mu poslali mms aj so Stacey(akoze jej"frajerka"), kde mu posielaju pusu... Ludia verite tomu??? No a ze ma nechce stratit, ze mem ma rad atd...No ja teda fakt neviem,ale mam pocit ze robi zo mna debila snad...preco potom v ziadnom maile nespomina Stacey, ani pozdravit ju neda, aj fotku poslal ze "kiss for Amanda", ziadna Stacey...a na konci kazdeho mailu xxxx. A preco potom pisal, ze ide k moru s kamaratmi...preco by dvom lesbam zatajoval ze ma frajerku? Co si o tom myslite?
Je podla vas zahybanie aj to ked si baba dopisuje s inymi chlapmi cez chat, aj s nimi flirtuje, alebo sex.ukaja? Ale v zivote sa s nimi nestretne a prizna sa im ze ma dlhorocny vztah, posle aj fotku......nic viac. Svojho partnera vsak miluje, toto ma iba ako spestrenie aj ich vzajomneho sex. zivota