Ako sa dopracovat na takeho pekneho smajlika a preco tu nikde nevidim modreho a cerveneho? Apreco ma niekto raz zlteho a raz zeleneho a v niektorom prispevku citam to iste meno a siveho???????????,
Chcem farebneho smajlika
A ja pridam svojho zeleneho smajlika :D
Dobru noc a aj Tebe sladke snicky, pa
:D, tak to mi uslo..ale niekedy asi potrbuje viac ako pevne nervy
PS: Panika si ozaj dobra,cital som tvoje reakcie vo viacerych pripadoch,ale chod uz do hajan lebo ti tu z tych bozich stvoreni drbne a pojdes na psychiatriu. aj ja idem. nie na psychiatriu ale spat.dobru noc a dakujem za milu spolocnost
ahááááááááá ako minule o tej nadrbanej starej mame co pisal vnuk. to som cital a ked som zavolal brata ze pod sa pozriet ze co tu je tak to tam uz nebolo a ja ze ci mam halucinacie alebo co. Tak ze toho chudaka co to tu usmernuje ci spravuje pozdravujem a zelam mu pri niektorych prispevkoch pevne dusevne zdravie a zelam mu aby nemal tik v oku a v noci sa nepomocoval. Lebo ked to tu takto citam niektore haluze no ludstvo opamatajte sa !
:DD, jasne ze cita, ale vsetko by nezvladol ..ale vidi vela a co mu ujde, to mu vzdy niekto natrie :)
(myslim nevhodny alebo sprosty prispevok)
to je co vedie a usmernuje? tak to cita nie? ja som trosku menej chapavucky chlapcek vidno vsak?
nie cita..vedie a usmernuje, je tu sef
admino je nejaka osoba ktora to tu vsetko cita? preboha chudacisko moje!!!
nejde o pocet, ale o obsah. a vsetko ostatne zavisi od admina