ahojte! po tom co sa moj priatel na mna urobil sa mi na tom mieste spravil flak ako pri alergiii:( este nikdy pred tym sa mi to nestalo.Chcem vediet ci to moze byt sposoobene tym ze berem antikoncepciu(Laurina) alebo niecim inym. dakujem vam za kazdu radu
alergia na spermie?!!?!HELP!!!
veru, moze ist o alergiu na sekrety tvojho partnera... skus s tym zajst ku gynekologovi, ale pravdepodobne s tym nic nesptavi, pretoze mne povedal, ze to sa velmi tazko riesi, dal mi na to masticku, ale i ta je navykova... jednoducho sa aplikuje po pohlavnom styku... ta alergia sa ale liecit neda... :(
aj moja priatelka má to isté ak sa na ňu spravím...dokonca na začiatku ju to štípalo aj vnútri. (chválabohu už to samo prešlo). A tie flaky na koži...to neviem čo je, zdá sa to byť ako alergická reakcia...nejako nám to neprekáža
praveze antiku berem len 2 tyzdne. zato on sa na mna spravil uz i pred tym ale nic som z toho nemala...:/
a predtym ,ako si brala antiku, sa ti nic take nestalo? podla mna to s hak nema nic spolocne. je to jednoduxo alergia na telesne tekutiny tvojho priatela....
!!!prosim!