v pondelok rano som mala nechraneny styk..vlastne nie styk ako taky lebo do mna nevystriekal ale aj tak som sa bala co moze sa stat tak som si vcera kupila tabletku po tom..posterol alebo tak nejako sa to volalo..myslite ze ucinkoval ak som si ho dala az den po styku?a po uziti prvej aj druhej tabletky mi bolo zle ale nevracala som a mam hnacky..a obec ake skusenosti s touto tabletko mate?mam 15..
TABLETKA PO TOM..??
inak co sa tyka Postinoru, keby nahodou nezabral -nema ziaden vplyv na zdravie dietata a tehotenstvo netreba prerusovat..
postinor nie je ziadna interupcia..vobec sa do toho nevyznas tak ako sa mozes este aj nazyvat ze lekar..hamba ti. Je to tabletka ktora zabrani oplodneniu vajicka do 72hodin...po tomto case ak by sa vajicko oplodnilo by si to mohol nazyvat ''interupciou'' no skor nie. A okrem ineho ty mudrlant nestudovany, plodu zacina byt srdiecko v 18tom dni oplodnenia, takze ziadne vrazdy sa nekonaju. sa daj dokopy laskavo, pche ze lekar...v tom pripade srat na takych lekarov!!!!
lekar,
ty sa laskavo preber..dobre? Neozyvaj sa k tomu, o com nemas sajnu. Postinor nema nic s interupciou
Postinor je to iste co interrupcia. A teda vrazda...
vola sa to Postinor 2, a neboj sa urcite si dobre spravila..je to najznamejsia tabletka zachrany...ja som to uz tiez dvakrat bola nutena brat..sice ja mam 19 ale aj tak. ucinkovalo na sto percent a to pritom do mna to dal...a oba razy boli minuly rok..a vidis stale nesom mamina...tak sa nebojkaj...v kazdom pripade rozhadze to kramy,ale dalsi cyklus bude uz ok..a inak davaj si pozor..lebo tento postinor 2 nemozes uzivat kazdomesacne ako nahradu za antikoncepciu..to by ti mohlo ublizit. minimalne tam musi byt jeden cyklus normalne, ale aj tak...radsej si kupte kondomy ked uz nic ine..oki?drzim palce..
áno, určite ten Postinor účinkoval. Nemusíš sa báť.
Obyčajne rozhádže menštruačný cyklus. Si ešte mladá, do budúcnosti radšej mysli na antikoncepciu dopredu a nie až po styku.