som pokrocla gitaristka a nedavno mi moj ucitel navrhol aby som skusala spievat ale ja sa bojiiiiim...hanbim sa, mam hrcu v hrdle a neda sa, odmietla som ked mi to navrhol aj ked viem ze by to bolo fajn ale nechcem sa strapnovat...jaj..ako to mam prekonat? ten strach? ved mozno s tym spevom na tom nie som tak zle..ale mozno ano....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :(
nebaaaaaaat sa...ako?
tak nieco na tom asi bude, nemozes byt uplne mimo...a mozno ani ja ne som ale bojim sa ako blba
ja spievať neviem a tiež mi učitel tvrdí ano vieš vieš... rodičia to isté ...fakt neviem
nie "sa stresujem"...preklep..
ale nieee, on mi to vysvetloval tak, ze castokrat na to pozdejsie gitaristi pridu ze spev sa moze zist a zatial stratia par rokov...ale ked ja o tom pochybujem bo sa strasne stresujem ked mam hrat pred par ludmi a nie to este spievat...a hlavne ked neviem ci sa to da ako tak pocuvat...a to ze stresujem ked mam hrat pred ludmi je dalsia vec...mno ako dalo by sa to ale trasu sa mi ruky a to je uz problem :D alebo skor :(
asi do teba vidi, nenavrhol by Ti to, keby si nebola dobra. Drzim paste, urcite to zvladnes
lebo clovek sam seba nevie velmi zhodnotit, sam seba tak nepocuje ako spieva.. a ne som ani nejaky znalec spevu aby som vychytala tie mensie falosnosti..
no taaak, nevie mi niekto poradit ako prekonat strach a hanbu?