caute.. s jednym chalanom si dost rozumieme, a cez prazniny sme sa dali dokopy.. problem je vsak v tom, ze on je z Presova a ja som z okolia michaloviec.. medzi nami to ostalo trosku nedoriesene, lebo sme este mladi, obaja mame 16 a poriadne nevieme co chceme.. myslite si ze je dobre udrzat vztah na lasku? hocikedy mi moze totiz prist nejaky chalan do cesty.. alebo jemu baba.. vyjadrite sa prosim:(
co tak VZTAH NA DIALKU?
ahoj, pridam sa ku komentarom. mam priatela z KE a ja som z MT (270km) a hoci sme sa po roku a pol rozisli, bol schopny prist za mnou do Londyna, co ma dost presvedcilo, ze sme urobili hlupost. Stale som od neho nejaky 2700 km, tak myslim, ze tych 270 uz problem nebude :-D Uzivaj, ale ak si nie si ista, tak si nechajte viac-menej otvoreny lasko-kamaratsky vztah a uvidis, co to spravi :-)) Ak spolu mate byt, tak budete ;-)
z PO do MI to vobec neni daleko...mala som chalana co bol odo mna vzdialeny 300km...a fungovalo to...
Ahoj zahrobnička... :-)
Ja som zo Spišskej Novej Vsi a moja priatelka z Michaloviec... je to cca 140 km, a klape nam to.
Čo je horsie na vysoku idem do Ziliny (+167km), ale dajak to zvladneme. Ved existuju listy, mobil, ICQ, nie?
A potom ked sme spolu, tak si to treba poriadne uzit ]:->
PS: je 3mesiac v Nemecku a este 1 tam bude... stale si piseme sms abo listy... a to sme tak 1000km od seba, taze tak ;-) nestazuj sa a uzivaj si to, ze dakoho mas.