caute.. s jednym chalanom si dost rozumieme, a cez prazniny sme sa dali dokopy.. problem je vsak v tom, ze on je z Presova a ja som z okolia michaloviec.. medzi nami to ostalo trosku nedoriesene, lebo sme este mladi, obaja mame 16 a poriadne nevieme co chceme.. myslite si ze je dobre udrzat vztah na lasku? hocikedy mi moze totiz prist nejaky chalan do cesty.. alebo jemu baba.. vyjadrite sa prosim:(
co tak VZTAH NA DIALKU?
Ja zacinam studovat v KE na vyske a priatel v BA ..bojim sa co bude, pretoze doteraz sme boli stale spolu (uz rok) ...ale lubime sa,tak nadej umiera posledna, snad to vydrzii... :)
Ja mám vzťah na diaľku. Som z ZM a priateľ je z okolia KE,a klape nám to... :)))
chester, nemozem si pomoct, ale ak chces, tak to ide a prave laska prekonava prekazky, nemam pravdu?
D_nika,podla mna to nejde.Jasne,ze sa najdu pary,ktorym to vyjde,ale tych je naozaj velmi velmi malo.Laska a dialka...to nejde dokopy.
chester, znies ako jeden chalan, co mi toto hovorieval. ale ja mam svoj nazor. je to vztah a ak sa ludia lubia, tak dialka je ten najmensi problem... to si zapamatajte vsetci!!!
suhlasim s chesterom..mala som 2 vztahy s chalanmi zo vzdialenejsich miest a obidva skoncili prave preto.. boli sme proste strasne malo spolu, teda asi to zalezi od cloveka, niekomu to mozno nevadi ale mne ano.. zo zaciatku to slo ale cim dalej tym menej casu sme na seba mali - v oboch pripadoch.. uz do dalsieho vztahu na dialku by som sa urcite nepustala.. ale to je len moj nazor mozno vam to vyhovuje.. ked je tak tak vela stastia
Moja priateľka chce každé leto cez prázdniny chodiť do zahraničia.Pred dvoma rokmi bola pri mne, to sme sa vrátili potom domov spolu, tento rok tam išla opäť, hoci ja som už doma, a vrátil som sa zo zahraničia hlavne kvôli nej. Sľúbila, že to boli posledné prázdniny a zrazu, keď sa teraz vrátila, že ona cez leto doma nevydrží, že pôjde zas. Ale ja som jej pred tým povedal, že ak znova bude chcieť odísť, rozídem sa s ňou. A to som aj urobil. Ale neviem, či som urobil dobre. Rozum hovorí áno, a srdce že nie. Čo Vy na to???
Moj nazor na vztah na dialku je taky,ze to proste nejde.To ani nie je vztah.Mozte sa lubit,ale co z toho ked ste spolu parkrat do roka.Je ine,ked je to na par rokov,ze daka praca alebo co.To ano.Ale na vztah nie.
ahoj
myslim si ze je to otazka dvoch ludi a dovera medzi nimi...a povaha cloveka lebo ak si s chalanom co sa otaca za kazdou a popritom ti slubuje modre z neba tak to dlho nevydrzi ( vid moj priklad) :-( ale prajem ti aby vam to vydrzalo...:-)
AHOJ MOJ PRIATEL BOL ROK V IRSKU A MESIAC DOMA JA SOM ESTE STUDOVALA A ON ZASE CESTOVAL DO IRSKA STALE MI PISAL TELEFONOVAL CEZ SKYPE PRIZNAVAM BOLO TO HOCIJAKE BOLI TAM AJ POCHYBNOSTI CI TO VYJDE, A KIEKEDY AJ NEISTOTA ALE SME UZ SPOLU 3 ROKY Z COHO BOL PREC ROK AJ POL KED SOM BOLA V POSLEDNOM ROCNIKU NA STEDNEJ TAK MI TAM VYBAVIL ROBOTKU A KED SOM DOMATUROVALA TAK SOM SLA S NIM BOLO TO KRASNYCH 6 MESIACOV SPOLU A OPLATILO SA AJ POCKAT TERAZ SME DOMKA OBAJA A PLANUJEME SVADBU