povedať alebo nie

Príspevok v téme: povedať alebo nie
krika

Mám priateľa, ale som ešte panna, mám 19, máme čo to všeličo za sebou a viem, že sa mu ľúbi, aká som, povedal mi, že som dobrá, lenže neviem, či mu mám povedať, či som panna, alebo nie, chcem si ten sex užiť a chcem, aby aj priateľ mal úžitok, lenže asi to nebude bohviečo, keďže to bude 1x... Véľa kamarátov mi hovorí, že radšej chcú skúsené ako neskúsené a nešikovné.. Asi by som sa mala jeho spýtať ,...

elablue

Baby ja fakt nechapem ako mozte mat problem priznat sa ze ste este panny pre mna je to cosi nepochopitelne ved ked mam vztah tak dobra komunikacia je zaklad.Neviem preco mmohe z vas klamu ze uz mali sex ked to tak nie je.Ja som nemala najmensi problem povedat priatelovi ze som panna, bol na mna velmi hrdy a tesi sa ze ma taku cnostnu priatelku tak aky problem z toho robite?Ked vas nebude chlap chciet so slovami ze on nechce neskusenu a nesikovnu tak nech ide do riti.Okrem toho neviem preco by mala byt panna nejake drevo co nic nevie.Sexu sa da lahko naucit takze netreba z toho robit nejaku vedu.Chalan co povie ze s pannou si neuzije, chce babu len na sex.Predsa ked niekoho milujem tak neriesim ci je partner skuseny alebo nie.

stasticko

cav Krika, urcite mu to povedz, no v tej spravnej chvili. ved je to uzasne, ze si pockala a bude urcite stastný ze prave nanho!A ze ten vas sex nebude nic moc? bude to nieco uzasne a ak ta miluje, bude nezny, pozorny a trpezlivy.A kamaratov pozdrav! nevedia o com hovoria. Ak ide cisto o sex , tak samozrejme skusene, chcu si uzit.No ja predpokladam, ze sa s priatelom milujete a v tom pripade na skusenostiach nezalezi.
Pekne si to uzite a neboj sa, bude to nezabudnutelne!!! Vela stastia!

denisa

Mam pre teba radu:
Nic mu nepovedz, vlastne sa s nim ani o intimnostiach vobec nerozpravaj. Zabudnite na sexualne zblizovanie a chodte rovno na vec. Verim tomu, ze bude uplne cely bez seba. Ked sa do teba nebude moct dostat, tak povedz, ze si malo vzrusena ale to nevadi, ze nech pritlaci, ze to mas tak rada...
A ked budes potom s bolestnou grimasou prekonavat bolest, tak povedz, ze to mas rada drsnejsie a ta krv je len kvoli tomu, ze ti este neskoncil menzes uplne...

Ze vraj pisem somariny?
Tak mu prosimta povedz, ze si panna. Ako s nim chces zit, ked mu nepovies anilen takuto zakladnu vec?

sandraa

noo chalani chcu skusene zeny...ale radsej sa chvalia...kolko bab mali ,,panny,,...takze mu to normalne povedz.urcite bude rad..))

booboo

nehanbi sa za to ze si panna.Aj ked chlapi chcu skusene baby na sex, skoro kazdy chce aby jeho manzelka bola iba jeho jedina.aby pred nim nepatrila nikomu. mozno si to nechcu priznat ale je to tak. ak ta tvoj chalan naozaj lubi myslim si ze v nicom nieje problem. Len mu to normalne povedz a uvidis ako zareaguje. vysvetli mu ze to to jedine co mas a co mu chces darovat, ale chces aby to po prvy krat krasne. neboj sa toho. drzim ti palceky