prosim vsetkych prirodzene stihlych,chudych ludi,napiste co jet,lebo ja uz fakt neviem,co jest,dakujem vsetkym za rady!!!!!e
poradte vsetci chudi
tak co ste dnes papali,ja tuniaka s omeletou,super!
jamka,dakujem TI krasne za Tvoje rady a vobec zaujem mi napisat,dakujem
anni, teraz je to trošku iné papanie, pretože o chvíľu budem priberať a priberať - na brušku. ale predtým to bolo ráno sa najesť, čo Ti žalúdok ráči, poupratovať si, tam sa tak vypotíš a je to lepšie ako fitko, veď iste vieš, zdvíhanie vysávača a dvíhať ruky až utrieš prach a na lampe : )) .. potom sa opäť najesť až znova nazbieraš sily ... no a už len niečo menšie - ovocie, zelenina, voda ... a už len večera, i keď tá večera bola až niekedy okolo 22,00 - čiže ževraj nezdravé, no ja som z toho v žiadnom prípade nepribrala. tak Ti držím prsty, aby si aj Ty niekedy bola so sebou spokojná . ) ... veľa šťastia pri chudnutí ...... ale aj tak - nechudni!
jamka si zlata ,zavidim Ti v DOBROM,mozes mi pomoct,co take papas??dakjujem
Pisali v jednom tyzdenniku,ze obezni ludia scasti za to nemozu,lebo maju nedostatok isteho hormonu...
to bude skôr genetické ... myslím si, že diéty sú nanič a buď spokojná taká aká si. ja som tiež chudučká a rada by som radšej priberala ako chudla ... skús ovocie a zeleninové polievky ... no neviem . )
myslim, ze je hlupost pytat sa prirodzene chudych, kedze ti fakt mozu povedat len to, ze jedia jak sa im chce a co sa im chce. treba sa racej spytat tych co schudli ak ti ide prave o to..
ma niekto dalsie rady