mozem mat pohlavnu chorobu?

Príspevok v téme: mozem mat pohlavnu chorobu?
valika

s priatelom chodim 1rok a 3mesiace,pokial sa pohlavna choroba neda dostat inym sposobom len stykom,tak ju nemoze mat on,lebo ja som mala dvoch sexualnych artnerov on ziadneho,az mna...pred par mesiacmi sa mi na vagine objavy pupak cerveny ana dotyk bolestivy,zmyzol po tyzdni,mam vytoky niekedy biele,niekdy sive,svrbi to a pali,ked mam styk s partnerom objavia sa tazkosti,pred par dnami sme to robili a pri styku to palilo a rano som mala bolesti mechura a vajecnikov.myslim si ze to nieje zdrave a ze nieco nieje v poriadku,bojim sa ci nemam pohlavnu chorobu.

denkaaa

valika vcera sa mi spravilo nieco podobne bolo to strasne bolestive a vecer prisprchovani mi to prasklo a tieklo ztoho strasne vela hnisu spolu s krvou mam strach pretoze okrem mojho manzela som nikoho ineho nebolo a zrazu citam strasne nazvy chorob

alis

ak je vyrážka na pohl. organe a potom bolesti pri močení môže isť aj o kvapavku prípadne syfilis.... alebo len vyražka vznikla po holení....

valika

diki uz som bola,nic tam nemam,zevraj som prechladla a nic viac,neviem co to je,lebo mam zvysenu teplotu...............