Dobry den,
som 19 ročny a mam takyto problem, po jednej masturbacii sa mi pod žaludom objavila taka zdurenina. Najprv to bolo vodorovne - rovnobežne s žliabkom pod žaludom. Neskor, ked som chvilu (asi 5 dni) nechal penis v klude (bez masturbacie) sa ta zdurenina zmenila a teraz je len na pravej strane a tiahne sa smerom ku korenu asi 3 cm. Je to mekké a teda po chvilkovej masaži (tlaku) sa stratí. No samozrejme sa po chvilke objavy spať. Na internete som našiel že je to neškodne. A vraj to sposobuje lymfa, ktora sa nahromadi po zapchatí "odtoku". Teda na slovenskych či českych strankach som nič takeho nenasiel. (Vsade len pohl. choroby, ale ozajstne problemy nikde.) Preto prikladam anglicku stranku www.chestersexualhealth.co.uk (3. obrazok od vrchu).
Ale fakt si neviem rady, pohlavny styk som nemal, a teda pohl. chorobu vylučujem. Ak je to to, čo predpokladam, Mate nejaku radu ako urychliť liečbu?
Ešte podotknem, že niekedy sa dá cez predkožku (jedine cez ňu) nahmatať v blizkosti aj taka "gulička" asi 5mm priemer. Ktora je tvrdá. "Ako taky vačok."
Za odpoved dakujem.