ahojte mam mooc welky problem s akne kazdy mi vravi ze by som bola pekna holka keby moju tvar nehyzdilo akne skusala som uz naozaj asi vsetko ale nic nepomaha :(( poooomooc poradte niieco
ach to hlupe akne
lienka zrejme myslis Roaccutane..ma vela neziaducich ucinkov ale je to zase individualne ktore budes mat a ktore nie. Mojej kamoske to pomohlo uplne sa zbavit akne, a to ho mala dost zle. Tak neviem..pokial to mas vazne zle a nic nezabera a chces sa toho zbavit, tak to podla mna za to stoji..aj ked ja som sa na to neodvazila :/ kazdopadne chod k inej koznej, takej co ta neodbije brozurkou, a mozno najde aj nejake ine riesenie
ja nič ja muzikant.
Mne kozna lekarka nepomohla. Len sa na mna pozrela nieco si zasomrala a poslala ma prec. A to som sklesnuta prisla za nou o radu...Ozaj a dala mi taku jednu brozurku, ze aby som si to poriadne precitala a potom ked podpisem, ze som informovana o vsetkych rizikach mozem zacat s liecbou...teda brozurku som si sice precitala, ale dost ma to vystrasilo...uz si nepamatam ako sa vola ten liek...ale ta brozurka bola ako hororova vizia toho ako by som postupne cela uschla, ale ale vyrazky by zmizli. To mi celkom stacilo:O)
Čo je to všetko ? Bola si u kožnej lekárky ? Tá Ti pomôže
ahoj:o)
Mam podobny problem. Ja som uz po puberte a zial sa mi na tvari zacali vytvarat neuveritelne vyrazky.Vyzeram uplne hrozne. Uz som pochodila po roznych lekaroch, ale nikto mi nepomohol. Vysetrili mi krv a urobili rozne testy a zial nic, ale vobec nic nenasli. Predtym som to nikdy nemala a kedze som za posledny cas bola nestastna a sklesla...Myslim si, ze to mam najpravdepodobnejsie koli emotivnemu stresu. No inak som ti chcela len poradit...teda ako sa to snazim riesit ja. Kupila som si kozmetiku Bioderma..je naozaj velmi dobra. Snazim sa co najviac vyhybat strave v ktorej je kopec Eciek...dufam, ze vies o com hovorim...co najmenej umelin a konzervovanych...sackovych...ci inych umelych veci...vela vody a trochu sa hybat.Kupila som si aj vitamini na plet. Hlavne si vsak treba najst nieco co ta bude kazdy den tesit a snazit sa to rozvijat a hlavne sa usmievat na svet okolo:o) Drzim palceky:o)