moj priatel prisiel zo sexshopu s nejakymi tymi hrackami a ja ze super aku radost z toho mam hned to aj vyskusajme ale podme najpr za znamimi vybavit co treba lebo na to by uz vecer bolo neskoro,no tam som si dala zakusok a ked sme prisli po hodinke domov bolo mi zle krce v bruchu,hnacka a takto som bola az do noci az potom sa mi ulavilo a mohla som v klude zaspat...no,problem je v tom ze moj priatel super zlaty vysmiaty no akonahle videl ze mi je zle ze z milovania nic nebude hned sa nahneval ze ja len slubujem ze nieco bude a pritom videl ako sa tesim ako tie nase nove hracky vyskusame no ale ja osm nemohla za to ako mi bolo zle a ani zamnou nesiel zavrel sa do obyvacky pri pocitaci do noci sedel proste som ho nezaujimala a tak dobre by mi padlo keby prisel zamnou alen ma pohladkal po bruchu...ja neviem ako to riasit fakt neviem a tak sa s nim nebavim,ignorujem ho a on ze fakt nevie co som ja zase dourazana...no co si o tom myslite????
co si o tomto myslite??????
kua, ked sa bavime o tom co musime to su najnutnejsie veci kedze spolu zijeme, tvari sa ako by sa nic nestalo...
Pekne si na to ospravedlnenie pockaj.A mas pravdu, ty debatu nezacinaj, on si musi tu svoju chybu uvedomit!uvazujes rozumne, to je super! prajem ti vela stastia!!!
no to by som si aj ja rada vydiskutovala ale niekedy sa jednoduch oneda s nim rozpravat niekedy sa to len zhorsi a je z toho brutalna hadka,no inokedy sa super porozpravame ale to nevravim ze je hrozny je super ved preto som s nim no ale s tymto si ja rady neviem,mna to casto velmi vyprovokuje a som histericka no vcera som sa na nic nezmohl na stastie,bolo mi zle...no som toho nazoru ze ja sama nezacnem sa bavit pretoze by som mu tym dala najavo ze ja som si vedoma svojej chyby no ja som ziadnu nespravila,nemohla som predsa za to ze mi bolo zle...ja sa bavit nezacnem urcite.on by sa mal jednoznacne ospravedlnit,no som zvedava...ale on je toho nazoru ze on nic nespravil,ze ja som dourazana tak neviem ci sa vobec nejakeho dockam...
KOMUNIKACIA! Cele je to o tom. Mali by ste sa o tom porozpravat. Je razazajuce, aky je neohladuplny a sebesky, no on sa na vecer velmi tesil a....jeho reakcia bola jednoznacne nevhoda a gentlemana nehodna(...ked sme si raz rýmovali...) no, mal zly den, tak ako aj ty obcas tiez urcite.A ze si urazena? to sa ani necudujem, ved dobre ma byt vam obom nie len jemu! A riesenie? Vydiskutujte si to! jenu sa preleje-malo by a ospravedlnenie ta neminie.On je ten, co ma co riesit, on to pokaslal, myslim si!!! A ked bude opat mier, pekne si to uzite! vela stastia!!!