špinenie

Príspevok v téme: špinenie
al3lila

pocula som ze ked zacinam brat antiku mala by som špinit(nieco ako krv) lebo som antiku zacala brat hned ako som dostala 1.kramy a este stale ich mam a pri tom mam uz 5den(co normalne kramy uz nemavam) alebo su to pozostatky kramov? A toho \\\\\\\"špinenia\ \\\\\\" byva moc?Ma to každa?plss

BIBIKA

pokiaľ ste s partnerom obaja zdravi nemalo by byť špinenie po sexe závažný problém. Ak je to len chvílková záležitosť a špinenie nemá silný charakter a zápach alebo nejakú inú konzistenciu, môže to byť len prečisťovanie, alebo následok poranenia sliznice pri hrubom alebo dlhom penise. Pokiaľ ale špinenie máš po každom styku, radčej by som išla na gyndu, nie je to sranda, vagína a maternica sú dosť chúlostivá záležitosť na to aby sa to nechalo len tak bez povšimnutia. Pre istotu by som sa išla opýtať lekára. Ak si z BA odporúčam Dr. Krajcera z Inštitútu lekárskej sexuológie.

chicha

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci moze mat pohlavny styk vpliv na spinenie. ravidelne po milovani mam tento problem.Dakujem.

al3lila

najhorsie je ze..uz sa mi vnutrťo zacalo "čistit" po kramoch a zase mi zacalo tiect trochu krvy..strieda sa to...a anitku mam etse iba 5den :)

123456

nie.... spinenie mozes a nemusis mat... ja som nemala, ked som to brala.... a myslim, ze to nebude nic silne... no ale sa mi nepozdava, ze mas kramy dlhsie ako normalne... hak by mala posobit skor opacne.. ale mozno si mylis kramy s takym tym doznievanim kramov, kedy sa ece vnutro cisti alebo ako to mam povedat :)