Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co si o tom myslite?

Soraja

moj brat mal taku vyse 2 rokov a to len koli tomu, ze jej bolo pri nom dobre. Vyuzivala ho. no neviem, podla mna je to z jej strany strasne svinstvo..

valika

a co ked sa boji ze ho zrani,j aosobne som mala vztah a potom som prestala lubit chlapca,najprv som to nechcela vdiet,ale cim viac som videla ako ma lubi,bolo mi zle zo samej seba,lebo som ho klamala,cimviac som bola s nim,som ho len klamala ze ho lubima davala sommu nadeje,ale to nieje spravne,raz som si povedala ze nebudem tyrat jeho a seba,bude lepsie ak si najde chalana ktoreho bude milovat a on ak si najde babu ktora bude jeho milovat a on ju..ak ho uz nelubi..takto by sa len triznili vo vztahu...

budisik

tak ale myslite ze taky vztah ma buducnosť...ja to dievca mam rad a mam pocit ze ona ku mne nieco citi...co mam robit???

loly

..aspon trosku lasky tam musi byt,ked je s nim uz rok..tiez mam kamosku,ktora chodi s chalanom uz druhy rok ,maju sa radi,ale niekedy jej lezie na nervyy,prretoze uz je to akysi stereotyp..vsetko stale to istee,nikdy nevymysli nic nove..ale aj napriek tomu je s nim..
podla mna si tvoja kamoska na svojho chalana uz proste zvykla..alebo mu nechce ublizit..alebo si jednoducho nevie predstavit,ze ho uvidi s inou..aa to ju nuti ostat s nim..
nie najlepsie riesenie,ale kazdy sme nejaky ;)

sandraa

noo..aj ja mam kamosku,ktora nelubi svojho priatela..ale je s nim..preco?vraj je jej s nim dobre,vie sa s nim porozpravat..a to ze sa s nim vyspi jej vraj nerobi problem...ja osobne by som nevedela byt s niekym,koho nelubim...asi su to nejake simpatie,mozno aj nieco viac..a mozno casom pride aj laska..aj toto som uz pocula..